Davutoğlu: Türkiye tarihinin en bilinemez koalisyonuyla karşı karşıyayız

Davutoğlu: Türkiye tarihinin en bilinemez koalisyonuyla karşı karşıyayız

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün yaptığı görüşmeyle ilgili kamuoyuna hiçbir açıklama yapılmamasına tepki gösterdi

Davutoğlu, "Türkiye tarihinin en bilinemez koalisyonu ile karşı karşıyayız. Erdoğan'ı neye mecbur ettiklerini bilmiyoruz, ülkenin kaderi böyle çizilemez" dedi.

İki liderin geçmişte birbirlerine yönelik ağır suçlamalarına dikkat çeken Davutoğlu, "Acaba o eski ilişki mi gerçek, yoksa şimdi mi rüyadalar? Yoksa bu ilişki gerçek, o mu rüyaydı? Ben bugünkü ilişkinin rüya olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Davutoğlu, Erdoğan'ı "28 Şubat aktörlerine teslim olmakla" suçladı, reform sözünün de yaşama geçemeyeceğini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gazetecilerle buluşmasında, yeni yıla ilişkin hedeflerini anlattı ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Pandemi sürecini ekonomik açıdan az hasarla atlatan ülkelerin, sosyal adaleti uygulayan ülkeler olduğuna işaret eden Davutoğlu, Türkiye'nin ise 1990'lara, hatta 70'lere dönüş tablosu sergilediğini ifade etti. Davutoğlu, "Ülkeyi yönetenlerin mantığı itibariyle Türkiye geçen yüzyılda yaşıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler