Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak

Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak

Türkiye'de yönettiği hemen her maçtan sonra eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli hakem Cüneyt Çakır, Almanya'nın Dortmund ile İspanya'nın Sevilla takımları arasında salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Almanya'nın Dortmund ile İspanya'nın Sevilla takımları arasında salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında düdük çalacak.

METE KALKAVAN, AVAR OLARAK GÖREV YAPACAK

Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB Dortmund Stadyumu'nda salı günü TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Massimiliano Irrati VAR, Mete Kalkavan ise AVAR olarak görev yapacak.

EN SON TERİM ELEŞTİRMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz hafta kaybedilen Ankaragücü maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşmuş ve maçın VAR hakemi olan Cüneyt Çakır'la ilgili, "2 gün evvel VAR'daydı Cüneyt Çakır. Bugün niye apar topar verildi buraya? Orada skandal bir karara imza atmış. Bizim maçımızda yapılanlarda ortada, şimdi yine burada" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler