Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Seçimi kazanarak kutlu mücadeleyi taçlandıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Seçimi kazanarak kutlu mücadeleyi taçlandıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için hamdediyorum. Bir idil 21 olduk, birbirimize kardeş olduk, millete hizmetkar olduk. Bundan tam 21 yıl önce bir 14 Ağustos günü 'artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek AK Parti'nin kuruluşunun müjdesini milletimizle paylaştık. Bizim önümüzü okuduğumuz şiiri bahane ederek kesmek isteyenlere cevabımızı milletimizle birlikte AK Parti'yi kurarak verdik. Milletimiz bugüne kadar AK Parti sandıktan yüzde 40 ile yüzde 50 arasındaki oy oranlarıyla birinci çıkarmıştır. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve halk oylamalarında bu oranlar yüzde 52'lere çıkmıştır.

Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti çatısı altında görev yapmış, oy vererek partimize destek olmuş her bir kardeşime her bir vatandaşıma teşekkür ediyorum. Bu kutlu çatının dışına çıkarak kendine başka yollar çizenlere geçmişteki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Biz kendi yolumuza ilerlemeyi sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl partimizle ilgili yıldönümünü Ankara Spor Salonu'nda yapacağız.

Tüm ilçeleri, beldeleri, mahalleri, köyleri ile her karışıyla 81 vilayetimizin her birine eserlerimizle, yatırımlarımızla damgamızı vurduk. İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini de kazanarak inşallah taçlandıracağız. Türkiye, 2023 vizyonunu artık demokraside ve kalkınmada eksiklerini tamamlama değil siyaseti ve ekonomisiyle dünyanın en büyükleri arasında yer alma hedefi üzerinde inşa etmektedir. Son günlerde ne idüğü belirsiz tipler tarafından körüklenmek istenen ırkçı nefretin kardeşliğimizi zedelemesine müsaade etmeyeceğiz.

Ana kademe ile kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla şu kalan 10 ayda büyük bir gayretle koşmaya var mıyız? Genel merkezimiz tüm organlarıyla davamızın karargahıdır. Tüm yol arkadaşlarımdan İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali var gücüyle çalışmasını bekliyorum. Gençler unutmayın omuzlarınızda ağır bir yük taşıyorsunuz, sadece 85 milyonun değil gönül coğrafyamızdaki 100 milyonlarca kardeşimizin de umudunu taşıyorsunuz. Bizim bu ülkeye yapacak daha çok işimiz var, atacak daha çok adımımız var.

Cumartesi günü önce Çorum'daydık, oradan Hacı Bektaş'a geçtik. Hacı Bektaş'ta olunur da şu söz söylenmez mi; Bir olduk, iri olduk, diri olduk, kardeş olduk. Hep birlikte Türkiye olduk. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sarıldığımız müddetçe Allah'ın izniyle bunların hepsini hayata geçireceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan 2023 mesajı: Seçimi kazanarak kutlu mücadeleyi taçlandıracağız

Çok gayret edeceğiz, çok çalışacağız. 2023 gençliğimizin patlama yılı olacak. Şahsi hırslarının ürünü ajandaları sebebiyle bunların kurduğu masalara payanda olanlara sadece acıyoruz. Gençler milletimizin iradesini sandığı yansıtırken gözettiği ölçüler unutmayın çok başkadır. Milletimiz sandığa gittiğinde önce bugüne kadar kazandırılan hizmetlere bakacaktır. Kendisi ve evlatları için en iyi geleceği kimin hazırlayacağına bakacaktır.

Bir gençlik için en önemli olan nedir, birinci derecede eğitim - öğretimdir. Bunu başarıyla gerçekleştiren hangi iktidar olmuştur? Biz olduk, biz. Ekranları başından bizi izleyenlere sesleniyorum kardeşlerim ben 75 kişilik sınıflarda okudum. Şimdi ise 20 kişi 15 kişilik sınıflarda yavrularımız eğitim - öğretim görüyor. Şu anda 208 üniversite var. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. Yanılmıyorsam Tatlıses'e sormuşlardı, Oxford vardı da okumadık mı demişti. Biz şimdi bunu kimseye dedirtmek istemiyoruz. Hangi ilimiz olursa olsun hepsinde üniversitemiz var.

ANKARA'DA İKİNCİ ŞEHİR HASTANESİ AÇILIYOR

Değerli kardeşlerim eğitimde bu adımları atarken sağlıkta ne yaptık, 19 tane dev şehir hastanemiz var. Şu anda hastanemizin olmadığı il ve ilçeler kalmadı. Derdimiz istiyoruz ki, hiçbir ilimizde bu sıkıntı yaşanmasın. Ankara'da ikinci şehir hastanesini de açıyoruz. Eğitim araştırma hastanelerimiz devam ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu sen bu ülkede SSK'nın başındaydın. Zaten Sayın Kılıçdaroğlu'nu SSK genel müdürlüğündeki kurumu çökertmesi yeter.

Son 20 yılda 539 milyar liranın üzerinde sosyal yardım yaptık. Hakim ve savcı sayısını 23 bine yükselttik. Terörle mücadeleyi sınırlarımız dışına taşıyarak tüm emniyet hizmetlerinin etkinliğini artırarak vatandaşlarımızın huzurunu sağladık. Gençler şunları iyi bilin, ve bunları bilmeyen gençlere de anlatın. Otoyol uzunluğumuzu 3 bin 532 km'ye çıkardık.

26 havalimanından devraldık. Şimdi havalimanlarımızın sayısı 56'ya ulaştı. Havalimanlarından hızlı tren projelerine, burada saymakla bitiremeyeceğimiz nice eserlerimizle ülkemizin 81 şehrine mührümüzü vurduk.

TOKİ MÜJDESİ

Buradan şimdi bir müjde veriyorum, Toplu konut idaresinden milletimiz konut almaya hazırsa, Çevre Şehircilik bakanlığımız olarak süratle bu konutları yapacak ve milletimizin satın almasına sunacağız.

TOGG FABRİKASI AÇILIYOR

TOGG hazır, 29 Ekim 2022'de Türkiye'nin otomobilin fabrikasının resmi açılışını yapacağız. 2023'ün ilk çeyreğinde otomobilimizi yollarda görmeye başlayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler