Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da Valilik Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Emniyet'ten aldığım rakam 26 bin. Bugün 26 bin Giresunlu kardeşimle burada bütünleştik. Laf değil iş yaptık. Muhalefetin çapsızlığına bakıp da hiçbir zaman rehavete kapılmadık. İş yaptık. Muhalefetin engellemeleri karşısında yılmadık yıkılmadık.

''ONLARINKİ SİYASİ AÇIKLAMALAR''

Yasakları kaldırdık. Türkiye'yi demokraside milli iradenin hakimiyetinde bir üst lige çıkarttık. Geldiğimizde IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı. Davos'tayız IMF'nin o zamanki başkanıyla konuşuyoruz başkan dedim Türkiye'nin başbakanı benim sen IMF'nin başısın siz Türkiye'yi yönetemezsiniz verdiğiniz paranızı taksit taksit alıyorsunuz Türkiye'ye emir vermeye kalkmayın. Biz bundan sonra da sizin alacağınızı ödeyeceğiz işi bitireceğiz. Mayıs 2013 IMF'ye olan borcu ödedik. Şu anda bizim IMF'ye borcumuz yok. Bitti bu iş. Çıkmış Bay Kemal diyor ki bunlar giderler yine IMF'den borç alırlar. Bay Kemal IMF'nin kapısına siz gittiniz. Yok bilmem Standard and Poor's şöyle demiş böyle demiş hiç aldırmayın. Onlarınki siyasi açıklamalar.

''CHP GÜNDEN GÜNE DAHA ÇOK SAVRULUYOR''

Bugün kendi milli güvenliği için yurt içinde ve dışında hiç kimsenin icazetini aramadan adım atan operasyon düzenleyen ordusu güçlü bir Türkiye var. Bu sabah 7 tane DHKP/C'liyi inlerinde bulduk onları da polislerimiz aldılar. Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi hükümetini sağa sola şikayet eden bir muhalefet partisi yoktur. Teröristlere şikayet eden bir muhalefet partisi yoktur. Hükümete muhalefet etmekle millete ihanet etmek arasındaki o çok önemli çizgiyi dahi aşabiliyorlar. Son 17 yılda biz bunun örneğini defalarca gördük, yaşadık, tecrübe ettik. CHP'deki bu muhalefet anlayışı bir türlü değişmiyor. Yöneticiler değişse de CHP'nin antidemokratik darbe sever karakteri hep yerinde kalıyor. CHP günden güne daha çok savruluyor.

''IRAK'TA KÜRDİSTAN BÖLGESİ VAR ORAYA GİT''

Kürdistan'da biz kazanacağız diyor sen lütfen Türkiye'yi terk et git güneyde Irak'ta Kürdistan Bölgesi var oraya git. Türkiye'de benim böyle bir bölgem yok. Bizim Doğu Anadolu Güneydoğu Anadolu Karadeniz bölgemiz var. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok.

''AZİZ MİLLETİM BUNLARI PAKETLEMEK SURETİYLE SANDIĞA GÖMECEK''

31 Mart akşamı hepsi bir olsun, toplansınlar. İnşallah benim aziz milletim bunları paketlemek suretiyle sandığa gömecek, ben buna inanıyorum.

''AB SAMİMİ DEĞİL''

(Mısır'daki AB-Arap Birliği Zirvesi) Geçen hafta 9 genci idam eden Sisi'nin davetine katılan Avrupa Birliği üyesi ülkelerde demokrasiden bahsedebilir misiniz? AB samimi değil. Bize karşı samimiyetsizlikleri neyse işte dünkü olay da aynen bunun bir ifadesidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, yaptıkları ile tarih boyunca bunlar anılacaktır.

''KENDİ VATANINA MİLLETİNE İHANETTİR''

CHP'li milletvekilinin Türkiye'nin sondaj faaliyetiyle 2 milyar doları Akdeniz'e gömeceği iddiası kendi vatanına kendi milletine ihanettir. Bunun adı basiretsizlik değil de nedir?

KILIÇDAROĞLU'DAN KAZANDIĞI TAZMİNAT

Parayı tahsil ettiğim zaman bunu Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğim. 21'inci yüzyıl Türkiye'sine böyle beceriksiz, darbe seven, terör örgütlerinin elinde piyon olmuş bir muhalefet partisi hiç yakışmıyor. İnşallah 31 Mart, burada da yeni bir başlangıç olacak. 31 Mart muhalefette bir değişimin müjdecisi olacaktır.

''FINDIK FİYATLARI 18'İ BULDU''

Fındık fiyatları 18 lirayı buldu. 10-11-12'lerdeydi. Biz Toprak Mahsulleri Ofisi olarak 14 dedik. 14'ten sonra rakamlar yükselmeye başladı.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler