ÇİN MERKEZLİ TEKNOLOJİ ŞİRKETİ XIAOMI, MIUI 13 ARAYÜZÜNÜ YAKINDA PİYASAYA SÜRÜYOR

ÇİN MERKEZLİ TEKNOLOJİ ŞİRKETİ XIAOMI, MIUI 13 ARAYÜZÜNÜ YAKINDA PİYASAYA SÜRÜYOR

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, MIUI 13 arayüzünü yakında piyasaya sürecek. Bu güncellemenin Xiaomi 12 ile gelmesi muhtemel.

Xiaomi, yeni arayüzü MIUI 13 üzerinde çalışıyor. Bu güncellemenin kısa bir süre sonra piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Yeni arayüzün yanı sıra Xiaomi 12 serisi de satışa çıkacak. Bu nedenle, son zamanlarda hem arayüz hem de yeni akıllı telefon serisi hakkında sürekli dedikodular ortaya çıkıyor.

Twitter’da popüler bir geliştirici, şirketin MIUI 13 kararlı sürümüne hazır olduğunu iddia etti. Ayrıca ortaya çıkarılan yapıların Xiaomi 12 için olduğunu öne sürüyor.

MIUI 13 ile Xiaomi 12 birlikte piyasaya çıkacak!

GizChina‘nın haberine göre, teknoloji şirketi, Android 12 tabanlı MIUI 13‘le gelecek olan Xiaomi 12‘yle büyük olasılıkla yeni görünümünü tanıtacak. Popüler geliştirici @KacperSkrzypek, MIUI 13 kararlı sürümünün hazır olduğunu açıkladı. Sürüm numarasının V13.0.1.0.SLBCNXM olduğu ortaya çıktı.

İşte bu son gelişmeler, MIUI 13 güncellemesinin Xiaomi 12 serisi ile resmiyet kazanacağını gösteriyor. Bununla birlikte, yeni arayüz ve haliyle yeni akıllı telefon modeli ne zaman piyasaya çıkıyor derseniz, bunun da cevabı var. Xiaomi 12 serisi bu ayın sonlarında piyasaya sürülecek. Yani yeni arayüzün de aynı etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan raporlara göre, MIUI 13’ün hem Android 11 özelleştirmesine, hem de Android 12 özelleştirmesine dayanan iki sürümü olacak. Android 12 tabanlı MIUI 13, Xiaomi MIX 4, Xiaomi 11 Ultra ve Xiaomi 11 modellerine gelecek. Redmi K40 Pro ve bu yıl piyasaya sürülen diğer üst düzey amiral gemileri de en kısa sürede MIUI 13 sistemine sahip olacak.

Bu arada, bu sistemlerin şirketin Çin versiyonu için geleceğini hatırlatmakta fayda var. Ancak küresel versiyonu da muhtemelen aynı şekilde ilerleyecek. Bununla birlikte, arayüzün özelliklerine değinecek olursak MIUI 13, platformlar arası işbirliğini güçlendirecek.

MIUI+, MIUI’nin Android ve Windows sistemleri arasındaki bağlantının sorunsuz işlemesi için çalışacak. MIUI 13, cep telefonları ve diğer cihazlar arasındaki bağlantıyı güçlendirecek özelliklerle gelecek. Bunun yanı sıra, MIUI 12 birçok sorunla gelmişti. Son olarak, MIUI 13, 16 ya da 28 Aralık 2021’de piyasaya sürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler