CHP'nin Yaz Planı Belli Oldu

CHP'nin Yaz Planı Belli Oldu

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) alınan karar doğrultusunda milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri yaz boyunca sahada olacak.

Saha çalışmalarına ağırlık veren CHP’de, Esnaf Masası’nın yaptığı ziyaretin ardından kalabalık bir CHP heyeti 1-2 Temmuz tarihlerinde Diyarbakır’da temaslarda bulunacak. Heyet, Ticaret Odası’nın kadın meclisiyle görüşecek.

Değişik meslek gruplarından kadınlarla toplantı yapacak olan heyet, kadın derneklerini ziyaret edecek. Sadece kadınların çalıştığı iki fabrikaya gidecek olan heyet semt pazarına uğrayacak.

Aşiretlere ziyaret
Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre, CHP Doğu Masası’nda yer alan milletvekilleri ve PM üyeleri de yaz boyunca Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’daki illeri dolaşacak. Doğu Masası kapalı devre çalışma yürütecek. Doğu Masası ziyaretleri kapsamında kanaat önderleriyle, aşiret liderleriyle de bir araya gelecek.

Sokak sokak raporlanacak
Doğu Masası’nda yer alan gruplar kendi sorumluluk alanındaki illere yaz boyunca iki defa ziyarette bulunacak. İllere yapılacak ikinci turdaki ziyaretlerde heyetler yeni isim takviyeleriyle daha da geniş tutulacak. Edinilen bilgiye göre görüşmelerde CHP ile, “mesafeli olan çevrelerle” görüşmeler yapılacak. Doğu Masası’ndaki gruplar gittikleri illere ilişkin raporlamalar yapacak. Saha gözlem çalışmasına göre gidilen illerde partinin durumunun fotoğrafı çekilecek. Doğu Masası köy köy, sokak sokak dolaşacak, sokak raporlamaları yapacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler