CHP'li Kuşoğlu kaza geçirdi

CHP'li Kuşoğlu kaza geçirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, öğlen saatlerinde Niğde-Adana yolunda trafik kazası geçirdi.

Kuşoğlu’nun yaralanmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kuşoğlu ile TBMM İdare Amiri Ali Şahin’in aynı dakikalarda kar ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda kaza geçirdikleri yerin aynı bölge olduğu öğrenildi.
 

Bu sabah Ankara’dan danışmanı ve şoförüyle birlikte Adana’ya doğru yol çıkan CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun içinde bulunduğu araç, kısa süre önce hizmete açılan Niğde-Adana otoyolunun Niğde çıkışından 10 kilometre sonra aniden kar ve tipi ile karşılaştı.

ANKA’nın edindiği bilgiye göre kar nedeniyle yolda kayan araç saat 12.00 sıralarında daha önce kaza yaparak yolu tıkamış olan araçlara arkadan çarptı. Aracın hava yastıkları açılırken, Kuşoğlu dahil araçtaki 3 kişinin emniyet kemerlerinin takılı olmasının yaralanmayı önlediği, Kuşoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza noktasında araçlar yığılırken, çok kısa süre önce TBMM İdare Amiri ve AKP Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’in de 20-30 metre kadar ileride benzeri biçimde kaza yaptığı bilgisi Kuşoğlu’na iletildi.

Kuşoğlu’nun aracı bozulduğu için Karayolları’na ait bir aracın kendisini ve ekibini alarak bir dinlenme tesisine götürdüğü, CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem’in de kendisini karşıladığı belirtildi. Kuşoğlu ve CHP heyeti daha sonra Niğde Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi altına alınmış olan AKP’li Ali Şahin’i ziyaret etti. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in de telefonla aradığı Kuşoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi. Kuşoğlu ve ekibi daha sonra Ankara’ya döndü.

AKP’li Ali Şahin de öğlen saatlerinde Niğde-Adana yolunda kaza geçirdiklerini, zorlu hava şartlarından dolayı mahsur kaldıklarını ve acil yardım istediklerini duyurmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler