CHP'li Faik Öztrak'tan Abdulkadir Selvi'ye ağır suçlama

CHP'li Faik Öztrak'tan Abdulkadir Selvi'ye ağır suçlama

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Abdülkadir Selvi ve Ahmet Hakan ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Öztrak, “Bir ülkede vatandaşına sürekli yalan söyleyen bir medya varsa talimatı vereni Saray’da arayacaksınız” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk’te Ahmet Hakan, Hande Fırat, Zafer Şahin ve Abdulkadir Selvi’nin sorularını yanıtladı. Program sırasında Abdülkadir Selvi, Erdoğan’a “Şehir hastaneleri ile konusunda muhalefetin sesi biraz kesildi. Nasıl karşılıyorsunuz?” diye sordu. “Valla Abdülkadir Bey artık köşenden gereğini yapacaksın” diyerek Selvi’ye talimat veren Erdoğan, daha sonra gülümseyerek “Bak Ahmet bey (Hakan) gereğini yapıyor” dedi.

“TALİMATI VEREN SARAYDA ARAYACAKSIN”
Erdoğan’ın sözlerine CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan tepki geldi. Öztrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Akıl, izan, vicdan yoksunu yazılar nasıl kaleme alınıyor? Sarayın kibirlisi itiraf etmiş. Bir ülkede vatandaşına sürekli yalan söyleyen bir medya varsa, milletin aşına, işine, geleceğine göz diken kem gözleri dışarıda değil, talimatı veren sarayda arayacaksınız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler