CHP'li başkanın söyledikleri sosyal medyada olay oldu!

CHP'li başkanın söyledikleri sosyal medyada olay oldu!

CHP’li Adana Ceyhan Belediyesine AKP Belediyesi döneminden kalan borçlar nedeni ile haciz geldi. Hacize tepki gösteren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, bu borcun kendilerine ait olmadığını söyledi.

Ceyhan Belediyesi'ne AK Parti'li eski belediyeden kalan borçlar için hacze gelenlere CHP'li başkanın söyledikleri sosyal medyada olay oldu!

İşte CHP'li başkanın o sözleri

Hacize gelen memurlara bu borcun bir önceki dönem AKP’li belediyeye ait olduğunu söyleyen Aydar, “Bu AKP döneminden kalan borcun haczidir. Burası dingonun ahırı değil. İşlemlerinizi tamamlamadan fatura kesip para almışsınız. Sahte evrak üzerinden hacize geliyorsunuz. Bunca hacize rağmen Ceyhan’da iş yapıyorum. Hırsızlarla, sahte faturacılarla işim olmaz. Ceyhan Belediyesi’nin bir kuruşunu kimseye yedirmem” dedi.

 BORÇLARI GELDİĞİ GÜN AÇIKLAMIŞTI

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, belediye kasasında 18 bin(18 milyar), toplam borç bilançosunun ise 192 milyon 91 bin lira (192 trilyon) olarak devraldığını açıklamıştı.

Seçim çalışmaları sırasında şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerinin sözünü veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, sosyal medya hesaplarından devraldığı belediyenin borçlarını yayınlayarak vatandaşları bilgilendirmişti.

“KASADA 18 MİLYAR VAR, BORÇ 192 TRİLYON”

Mazbatasını aldıktan hemen sonra Ceyhan’da değişimi başlatan Başkan Aydar, devraldığı belediyenin kasasında sade 18 bin lira para olduğunu ancak, 192 milyon 91 bin 17 lira, (eski para ile 192 trilyon borç, kasadaki paranın sadece 18 milyar) olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurarak, borçları içeren dev pankartı belediye binasına asacağını belirtmişti.

screenshot-2019-11-05-baskan-aydar-devraldigi-belediyenin-borcunu-acikladi-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Güncel