Cemal Enginyurt’tan Kılıçdaroğlu’na itiraz

Cemal Enginyurt’tan Kılıçdaroğlu’na itiraz

Milletvekili Cemal Enginyurt Kemal Kılıçdaroğlu’na dün çektiği “helalleşme” videosu üzerinden tepki gösterdi. Enginyurt sosyal medya “hesaplaşmadan helalleşme olmaz” diye yazdı.

Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” çağrısına şart koştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam yaptığı konuşmada “helalleşme” açılımı kapsamında türban çıkışı yaparak “Burada bizim de yanlışlarımız oldu geçmişte. Değişmeyi ve öğrenmeyi bildik. Şimdi bir sonraki aşamaya geçme zamanı” diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nun bu konuşmasına DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan beklenmeyen bir çıkış geldi.

Cemal Enginyurt, Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısıyla ilgili “Yaralı olanlarla, hakkı yenilenlerle, zulme uğrayanlarla,mazlum ve mağdurlarla, acı çekenlerle helalleşme mücadelenizi candan destekliyorum.” İfadelerini kullanırken “Fakaat! Kul hakkı yiyenlerle, Devleti soyanlarla, Adaleti askıya alanlarla, Hesaplaşmadan helalleşme olmaz Sayın Kılıçdaroğlu” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler