Cemal Enginyurt canlı yayında çok sinirlendi. Erdoğan’ın sağ koluna ateş püskürdü

Cemal Enginyurt canlı yayında çok sinirlendi. Erdoğan’ın sağ koluna ateş püskürdü

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcısı Fuat Oktay'ın muhalefet partileriyle ilgili sözlerine çok sert tepki gösterdi...

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, TELE 1’de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın bir araya gelen muhalefet partileriyle ilgili olarak “Bu masanın yedinci ayağı PKK’dır" sözlerine Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt’tan çok sert tepki geldi.

"NASIL SAHUR YAPIP DA RAHAT UYUDUN"

Enginyurt Fuat Oktay’ın sözlerine cevap verirken “Ramazan ayında alnın secdeye nasıl gitti. Nasıl sahur yapıp da rahat uyudun” diye konuştu

Cemal Enginyurt şunları söyledi:

"Halktan oy istememiş, halka hesap verme derdi yok atanmış bir Cumhurbaşkanı Yardımcısı olan Fuat Oktay diyor ki “Bu masanın yedinci ayağı PKK’dır” Şimdi bu adam namaz kılıyor, oruç tutuyor. Be vicdansız. Nasıl bir vicdana sahipsin ki 22 milyon oy almış 6 tane partiden oluşan insan kitlesine PKK’lı derken Ramazan ayında alnın secdeye nasıl gitti. Nasıl sahur yapıp da rahat uyudun. Bunlar Millet İttifakı’nın bir beraber olmasından rahatsızlar"

FUAT OKTAY NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Yozgat’taki programda "6'lı mı,106'lı mı bilmiyoruz ama altıdan fazla olduğunu biliyoruz. Altından o masayı tutanın kim olduğunu da biliyoruz. Onlardan başkası da var. PKK'yı da buna ekleyin, HDP'yi de buna ekleyin. Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen, içerdeki ve dışarıdaki her türlü yapıları da buna ekleyebilirsiniz.” İfadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler