Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

CEBİNİZDEKİ AKREP UYANIYOR

Ekonomik özgürlük deyince aklımıza ne gelir? Çok para kazanmak mı yoksa elimizdeki paraya sahip çıkmak mı? Önümüzdeki bir ay boyunca finans ve bütçe konularında çok daha aktif olmamız gereken güdüler etkisi altında hissedeceğiz zira Güneş bu hafta Akrep burcuna geçti.  Başka bir deyişle cebimizdeki akrep bu hafta uyanıyor. Şuandan itibaren daha fazla para kazanmanın yollarını olduğundan biraz daha fazla arayacağız.

Diğer taraftan bu hafta bir de Dolunay etkisi yaşıyoruz. 24 Ekim 2108 çarşamba günü ortaya çıkacak Dolunay 7 gün etkili olacak nitekim duygusal anlamda, özellikle de ilişkilere olan bakış açımızda, oldukça büyük gelgit etkisi yaratacak. Bu süreç içerisinde kendimizi gerçeklikten uzak olan algılar ve abartılı duygusal iniş çıkışlar etkisi altında hissedebiliriz. Kasım ayına kadar ilişkiler adına aldığımız kararlarda aceleci olmamak bize fayda sağlayacaktır. Dolunay’ın burçlara olan etkilerini ise şöyle sıralayabiliriz;

KOÇ: Bu haftaki Dolunay ile birlikte beklenmedik iniş çıkışlar ve aceleci tutumlarınız göze çarpabilir. Her şeye yetişememe duygusuna kapılmanıza gerek yok çünkü Koç karakteri olarak her durumun üstesinden gelme kapasiteniz var. Sakin kalarak kendinize odaklanmanız daha faydalı olacaktır.
 

BOĞA: Yönetici gezegeninizin retro etkisi ile birleşecek olan Dolunay size daha çok ikili ilişkilerde beklenmedik iniş ve çıkışlar yapma güdüsü hissetirecek. Duygularınızı gösterme eğiliminde daha fazla olacağınız bir hafta içindesiniz. Ağzınızdan çıkanlara dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.

İKİZLER: Hayret ki bu sefer Dolunaydan en az etkilenecek burçlardansınız. Hayatınızda nadir şans elde ettiğiniz Dolunay haftaları içinde bu hafta şans oyunları oynamanız oldukça isabetli olacaktır. En son Merkür retrosu ardından, negatif etki altında kalmaktan kıl payı kurtulduğunuz bu haftada elinizden gelenin en iyisini deneyin.
 

YENGEÇ:  Aşk ve ilişkilerde yanlış anlaşılmaların ön planda olabileceği bir haftadasınız. Yöneticiniz Ay en büyük etkisini size Çarşamba günkü Dolunayda gösterecek. Bu hafta özellikle duygusal boşluklara düşüp kendinizi yemeğe verebilirsiniz. Rejimde iseniz ayrıca dikkatli olun. Bu hafta fazla kilolar gündeminize gelebilir.
 

ASLAN: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay sizin daha çok aile içi ilişkilerinize yansıyacak. Güneş ve Ay arasındaki bu karşıt enerjide, fiziksel ve mental enerjinize oldukça dikkat etmelisiniz. Sizi enerjisel olarak negatif uyaran her türlü ortam veya eşyadan kendinizi arındırmalı, sıvı tüketiminizi arttırmalısınız.
 

BAŞAK: Dolunay 3. Ve 9 ev akslarınızda gelişiyor. Eğitim alanında yeni fikirlere varabilir farklı dallarda eğitim programlarına karar verebilirsiniz. Özellikle eğitimini yurtdışında gerçekleştiren veya planlayan Başaklar bu hafta fırsatlar haftanız.
 

TERAZİ: Venüs hala retroda ve Dolunay para hanenizde gerçekleşiyor. Riski yatırımlara dikkat edilmeli özellikle hafta ortası ortaklıklar ve borçlar konusunda mümkünse fazla belge imzalamamalısınız. Bırakın anlaşmalarınız önümüzdeki hafta gerçekleşsin. Dolunayda iş bağlamanın maalesef kimseye faydası olduğu gözlemlenmemiştir.
 

AKREP: Akrep-Boğa aksında gerçekleşen Dolunay en çok Akrepleri etkileyecek. Maalesef Dolunay filmlerdeki gibi romantik gerçekleşmiyor ve su elementine tabi burçlarda özellikle daha negatif duygular hissedilmesine sebep oluyor. Bu hafta esnek kalmanız önemli. Çevreden gelen gürültülere kulaklarınızı tıkayın.
 

YAY: Jüpiter’in şanslı çocukları, yine şanslısınız ve bu hafta Dolunaydan en az etkilenen burçlardan biri de sizsiniz. Her burç iyi kötü, takılıp tökezlerken bunu avantaja çevirme fırsatı size gülüyor. Özellikle mülakata girecek olan veya ihale işlerinde olan Yaylar, bu hafta derin bir oh çekebilirsiniz. Diğer burçların üstünde bir adım ileriden koşuyorsunuz.
 

OĞLAK: İş yatırımları açısından risklerin alınmaması gereken bir dönemdesiniz. Özellikle iş yeriniz ve ofislerde çevrenizde gelişen yeni Dolunay koşullarına dikkat kesilmelisiniz. Sabit bir toprak elementi olarak Dolunay’ın kaygan zemininde olmadık mevzular karşınıza çıkabilir.

KOVA: Aile ile ilgili gelişen durumlar bu hafta şaşkınlık yaratabilir ayrıca bu iş hayatınıza da yansıyabilir. Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş ve Uranüs karşıtlığı sizi diğerlerinden daha agresif hissettirecek. Unutmayın ki sadece bir hafta sürecek olan bu etki, çevrenizdekilere müdürlük taslamayı gerektirmez.

BALIK: Su elementinin en karmaşık düşünen burcu Balıklar, bu hafta gerçekleşen Dolunay çevrenizde şaşırtıcı bilgilerin, gizli kalmış konuların açığa çıkmasını ve sonucunda da yeni adımlar atmanıza sebep olabilir. Yabancılarla ilgili gelişmelerin ortaya çıkabileceği bir döneme giriş haftanız diyebileceğimiz bu günlerde arkadaşlıklarınızı gözden geçirin.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar