Çağla Şıkel: Tüm yarışım kendimle!

Çağla Şıkel: Tüm yarışım kendimle!

Pek çok ünlü, pandemi sürecinde de egzersizlerini sürdürüyor. Sunucu ve manken Çağla Şıkel de bu isimlerden biri... Spor pozlarını paylaşan Şıkel, "Tüm yarışım kendimle...

Pek çok ünlü, pandemi sürecinde de egzersizlerini sürdürüyor. Sunucu ve manken Çağla Şıkel de bu isimlerden biri... Spor pozlarını paylaşan Şıkel, "Tüm yarışım kendimle... Yapabileceklerimi görerek, sınırlarımı zorlayarak kazandığım cesaretimin özgüveniyle daha iyi bir ben..." ifadelerini kullandı.

  • 42 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla sık sık adından söz ettiren Çağla Şıkel, formunu spora borçlu. İki çocuk annesi olan Şıkel, paylaştığı fotoğraflarla da takipçilerini spora teşvik ediyor. 

     

  • 1-384.jpgSPORU AKSATMIYOR

    Kendisini adeta sağlıklı yaşama adayan Çağla Şıkel, 17 Mayıs'a dek sürecek olan tam kapanma döneminde de egzersizlerini sürdürmeyi aksatmadı. Evinin bahçesinde spor yaparken objektif karşısına geçen Şıkel, esnekliğini de gözler önüne serdi. 

    ​​​​​​​

  • 2-473.jpg​​​​​​​

    "TÜM YARIŞIM KENDİMLE!"

    Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü manken, konuyla ilgill, "Tüm yarışım kendimle... Yapabileceklerimi görerek, sınırlarımı zorlayarak kazandığım cesaretimin özgüveniyle daha iyi bir ben..." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler