Buzlu jakuziye girdi, altına kaçırdı!

Buzlu jakuziye girdi, altına kaçırdı!

Twitch'ten yaptığı yayınlarla kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Nadia isimli bir fenomen arkadaşlarıyla birlikte meydan okuma yapmak istedi.

İçi buzlarla dolu bir jakuziye giren Nadia bir süre durduktan sonra vücudunun kontrolünü kaybederek altına kaçırdı. O anlar sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı.
Nadia isimli bir sosyal medya fenomeni 3 arkadaşıyla birlikte içi buz dolu jakuziye girerek "Kim daha fazla dayanacak" yarışması yapmak istedi. Ancak anbean kamerayla kaydedilen yarışma fenomen ismin beklediğinden daha ilginç geçti. Fenomen isim bir süre buzlu suyun içinde kaldıktan sonra altına kaçırdı. Suyun rengi değişirken görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI
Sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşan görüntülerin ardından kullanıcılar adeta yorum yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı görüntülerin daha fazla izlenmeye ulaşmak için kurgu olduğunu dile getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Gerçekten izlenmek için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar" yorumunu yaptı. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise, "Bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum" yorumunu ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam