Bursa'da Mağazaya Araç Girdi!

Bursa'da Mağazaya Araç Girdi!

Bursa'da bir otomobil giyim mağazasının vitrinine girdi, sürücü kaçtı, hasar oluştu.

Bursa'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bir otomobil giyim mağazasının vitrininden içeri girdi. Yaşanan kaza sonrası sürücü firar etti. Dükkanda ise maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 05.00 sıralarında Bahar Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 NE 260 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle giyim mağazasının vitrininden içeri girdi.

Kaza sonrası araç sürücüsü olay yerinden kaçarken, kazayı görenler durumu 112 Acil Servis Hattı'na bildirdi. İş yerine gelen mağaza sahibi ise karşılaştığı manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Olayla ilgili inceleme ve kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam