Bursa mitinginde değişiklik: Erdoğan yerine Binali Yıldırım konuşacak

Bursa mitinginde değişiklik: Erdoğan yerine Binali Yıldırım konuşacak

Bursa'da bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılması planlanan miting programı değişti. Erdoğan'ın yerine açılış konuşmalarını Binali Yıldırım yapacak.

Bursa'da bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılması planlanan miting programının, "ani" bir program değişikliğiyle ileri bir tarihe alındığı duyuruldu. Değişiklik sonrası Binali Yıldırım'ın açılışları yapacağı belirtildi.

AK Parti Bursa Teşkilatı sosyal medyadan bunu şu şekilde duyurdu: "Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete açılacak T2 Tramvay Hattı’nın ilk sürüşü Kent Meydanı’nda saat 14.00’te Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir."

ERDOĞAN YERİNE YILDIRIM KATILACAK

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan da konuyla ilgili sosyal medyasından şu paylaşımı yaptı:

"Değerli Hemşehrilerim; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Bursa Mitingi, Özel ve Kamu Kurumlarımızın açılış törenleri Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete açılacak T2 Tramvay Hattı’nın ilk sürüşü Kent Meydanı’nda saat 14.00’te Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir. "

'SEBEP SOĞUK ALGINLIĞI'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa ziyaretini neden iptal ettiğine ilişkin cevap AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'den geldi. İptal sonrası AS TV'nin yayınına telefon bağlantısı ile katılan Özen şunları söyledi: "2019'dan bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızı TOGG'un temel atma töreninde ve şehir hastanesinin açılışında misafir etmiştik ama miting anlamında bir programla ağırlayamamıştık. Bu anlamda vatandaşlarımızda ciddi bir heyecan oluşmuştu. Bu anlamda da başta il başkanlığımızın organizasyonuyla güzel de bir hazırlık yapılmıştı ama yoğun bir temposu var Sayın Cumhurbaşkanımızın. NATO Zirvesi yoğun geçti. Hepimiz takip ettik, gurur duyduk yapılan mutabakattan ve izlenen süreçten... Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler