"Bunun üzerini dış güçler makyajı ile kapatamazlar"

"Bunun üzerini dış güçler makyajı ile kapatamazlar"

Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine ekonomik kriz talimatı


CHP'nin Abant'ta düzenlediği değerlendirme toplantısı sona ererken Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’de yaşanan ekonomik krizi anlatmaları için milletvekillerine sokağa çıkma talimatı verdiği öğrenildi.

CHP’nin Abant Tabiat Parkı’nda yaptığı TBMM Grubu 27. Dönem 1. Çalışma Değerlendirme toplantısı sona erdi. 

Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin görüş ve eleştirilerini dinleyerek yanıt verdi. Basına kapalı yapılan toplantıda, milletvekilleri daha çok yerel yönetim seçimlerine ilişkin görüş ve önerilerde bulundu. 

Toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun vekillere Türkiye’de yaşanan ekonomik krizi anlatmaları için sokağa çıkma talimatı verdiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, ayrıca işadamlarının kriz dolayısıyla intihar ettiğini öne sürerek "Bunun üzerini dış güçler makyajı ile kapatamazlar. Bunu anlatın" dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de büyük bir siyasi kriz ve ekonomik kriz yaşandığını dile getirerek şu tespitleri yaptı:

"Ekonomik kriz, toplumun üreten kesimlerini etkilemeye başladı. Bu krizden çıkışın olduğunu, çözüm önerilerimizi mutlaka halka anlatmak lazım. Halkın umudunu kırmamak lazım. Topluma çözüm önerileriyle gitmemiz gerekir. Öyle büyük felaket ile karşı karşıyayız ki, insanlar kendisini yakıyor, iş adamları intihar ediyor, konkordato kuyrukları var. Bunun üzerini dış güçler makyajı ile kapatamazlar. Bunu anlatın."

"ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ ANLATIN"

Kılıçdaroğlu’nun bu konuşmanın ardından milletvekillerine sokağa çıkarak vatandaşa ekonomik kriz ve çözüm önerilerini anlatması talimatı verdi: 

"Kahvelere gidin, ev ev gezin, esnafı ziyaret edin, vatandaşı dinleyin ve ekonomik krizi, bizim çözüm önerilerimizi anlatın."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler