Borsa Soruşturmasında Ünsal Ban, Ünal Ban ve Ahmet Karakaş Tutuklandı

Borsa Soruşturmasında Ünsal Ban, Ünal Ban ve Ahmet Karakaş Tutuklandı

Borsa’da manipülasyon iddiasıyla gözaltına alınan eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi rektörü Ünsal Ban’ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Borsa’da manipülasyon iddiasıyla gözaltına alınan eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi rektörü Ünsal Ban’ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan şüpheliler Ünsal Ban, Ünal Ban ve Ahmet Karakaş tutuklandı.

Borsa İstanbul'da manipülasyon iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ünsal Ban, Ünal Ban ve Ahmet Karakaş adliyeye getirilmişti.

Üç şüpheli savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme heyeti üç ismin de tutuklanmalarına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Borsada manipülatif hareketler yapıldığı iddiasıyla 7 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Gözaltına alınması istenen Eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban’ın, Fethiye’de yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı sırada gözaltına alındığı ortaya çıkmıştı

Ünsal Ban, eski AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile çekişmeli bir boşanma süreci geçirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler