Beykoz Belediyesi'ne İkinci Dalga Operasyon: 6 Gözaltı
Beykoz Belediyesi'ndeki 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturmasının ikinci dalga operasyonunda 8 şüpheliden 6'sı gözaltına alındı, 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor
CHP'li belediyelerde yaşanan rüşvet ve yolsuzluk skandalları Türkiye gündemini meşgul etmeyi sürdürüyor.
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, görevden uzaklaştırılan eski belediye başkanı Alaattin Köseler dönemine ilişkin "rüşvet" ve "irtikap" suçlarından yürütülen soruşturma devam ediyor.
8 ŞÜPHELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI VERİLDİ
Bu kapsamda, soruşturma evrakı kapsamındaki deliller, müşteki beyanları ve etkin pişmanlık kapsamında verilen şüpheli ifadeleri neticesinde atılı suçlara iştirak ettikleri tespit edilen ve aralarında iş insanları, Beykoz Belediyesi meclis üyesi ve dönemin belediye çalışanlarının bulunduğu 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
2 ZANLININ YAKALANMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Soruşturmada ikinci dalga kapsamında yapılan operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alınırken, 2 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.