BAŞLARKEN...


Türkiye yeni bir sistem değişikliğinin  arefesindeyken ve her şey altüst olmuşken; bir çok bilinmeyen ve bilgi kirliliği ile karşı karşıyayız. Asli varlığı,  halkı bilgilendirmek ve doğru bilgiyi vermek olan medya da, ne yazık ki sıkıntılı hale gelmiştir. Durum böyle olunca da,  doğrunun nerede ve ne olduğuna dair soru işaretleri artmış, bu noktada da artık medya ve ‘gerçek’ medya da ‘bağımsızlık’ üzerinden sorgulanmaya başlamıştır.

Öncelikle belirtmekte fayda var ki, Ngazete bağımsız yeni dijital gazetedir. Arkasına sadece okuyucu ve Türk halkını alarak yola devam edecektir. Bunun yolunun da adına şimdilerde ‘bağımsız medya’ denen,  aslında olması gerekeni ‘hakiki medya’ ve haberciliği ortaya koyacak yeni alan ve nefes alma yeridir Ngazete.

Her partiye eşit mesafede, kaygısı sadece habercilik ve ülke faydası olan Ngazete;  ülke güvenliği noktası dışında her haberi sansürsüz verecektir. Gerek bize göndereceğiniz ‘belgeli’ haberler,  gerekse görmek istediklerinizi yazdığınızda sizin ‘sesiniz’ olmaya talibiz.

Tabii teknolojinin tüm imkanlarını da bu alanda kullanarak,  hem sosyal medyada,  hem de cep telefonunuzda, hem görüntülü WebTV olarak ,hem de ‘sesli makale’ler ile size ulaşmayı planlıyoruz. 

Sayfalarımızda birbirinden değerli yazarlarımız, iddialı özel haberlerimizle sizlerle birlikte olmayı hedefliyoruz. Bizim için,  bizi okuyan herkes  bizim aynı zamanda doğal habercimizdir. O nedenle tüm eleştiri ve önerilerilerinize de açığız. Birlikte yaşadığımız bu topraklarda,  doğru ve bağımsız gazetecilik ile daha iyi bir ülke yaratmak tek amacımız. Bunu birlikte yapmaya var mısınız? Haydi hep birlikte Türkiye olmak için Ngazete’de buluşalım.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar