Başbakan Kovačevski ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Can iftarda buluştu!

Başbakan Kovačevski ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Can iftarda buluştu!

Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovačevski tarafından düzenlenen iftara katıldı.

Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovačevski tarafından düzenlenen iftara Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can da katıldı. İftar sonrasında gerçekleştirilen kısa görüşmede, Başbakan ve Rektör Can arasında üniversite ve ülke ilişkileri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Başbakanın ev sahipliğindeki iftar, üniversitelerin ve üst düzey yöneticilerin uluslararası ilişkiler kurması için önemli bir fırsat olduğu bildirildi. Rektör Can'ın bu etkinliğe katılımı, Uluslararası Vizyon Üniversitesi'nin Kuzey Makedonya ile olan işbirliğini güçlendirme konusundaki kararlılığını gösterdi.

YENİ FIRSATLAR SUNMAYI HEDEFLİYOR

Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Kuzey Makedonya ile işbirliğimizi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Üniversitemiz, bölgesel ve küresel işbirliği ağlarını güçlendirerek, öğrencilerimize ve akademisyenlerimize yeni fırsatlar sunmayı hedefliyor" dedi.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Kuzey Makedonya ve bölgedeki diğer ülkelerle de işbirliği içinde olduğu ve Rektör Can'ın katılımının üniversitenin uluslararası bağlantılarını daha da güçlendirmesi için önemli bir adım olduğu aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler