Barcelona'dan Fenerbahçe'ye... Anlaşma sağlandı, imzaya geliyor

Barcelona'dan Fenerbahçe'ye... Anlaşma sağlandı, imzaya geliyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, transferde hareketli saatler yaşıyor. Bruma'yı kiralık olarak Braga'ya gönderen, Jayden Oosterwolde için Parma ile görüşmelere başladığını duyuran Kanarya, rotayı İspanya'ya çevirdi...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, transferde hareketli saatler yaşıyor. Bruma'yı kiralık olarak Braga'ya gönderen, Jayden Oosterwolde için Parma ile görüşmelere başladığını duyuran Kanarya, rotayı İspanya'ya çevirdi. Sarı Lacivertliler, 19 yaşındaki solağın transferi için Barcelona ile anlaşma sağladı.

Devre arası transfer döneminde ilk imzayı Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'a attıran Fenerbahçe, hareketli saatler yaşıyor. Samet için Mavi Şimşekler'e 3.7 milyon Euro bonservis ödeyen Sarı Lacivertliler, ikinci transferini Parma'dan yapıyor. Kanarya, Hollandalı sol bek Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Parma ile görüşmelere başlandığını açıkladı. 19'luk solağın transferi için Barcelona ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'de iç transferde de önemli gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

3.5+1 yıllık sözleşme imzaladı

İsmi Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılan 28 yaşındaki stoper, Fenerbahçe ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzalarken Sarı Lacivertli ekipten ytapılan açıklamada, "Kulübümüz, Adana Demirspor forması giyen savunma oyuncusu Samet Akaydın’ın transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 3.5+1 yıllığına renklerimize bağlanan Samet Akaydın’a kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Selahattin Baki: Jorge Jesus’un en çok istediği transferdi

lker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Samet Akaydın transferi için “Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’un Türkiye Ligi’nden en çok istediği transferdi. Samet’i isteyen başka takımlar da vardı. Kendisi de Fenerbahçe’ye gelmek istediğini bize iletti. Nasıl bir karakter transfer ettiğimizi herkes görecek.” ifadelerini kullandı.

Barcelonadan Fenerbahçeye... Anlaşma sağlandı, imzaya geliyor

'Fenerbahçe için savaşmaya geldim'

İmzanın ardından Samet Akaydın’ın ilk mesajı ise “Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Haydi Fenerbahçe” oldu.

İlgili Haberler

3.7 milyon Euro bonservis

Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Samet Akaydin'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Adana Demirspor kulübüne toplam transfer bedeli olarak net 3.7 Milyon Avro ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." denildi.

İsmail Yüksek'e 48 kat zam!

2020 yılında ilk geldiğinde yılda 250 bin TL’den 5 yıllık imza atan 23 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yeniden masaya oturularak rekor miktarda zam karşılığında yeni sözleşme imzalandı. Normalde Haziran 2025’te bitecek mukavelesi Haziran 2027’ye uzatılan İsmail Yüksek bundan böyle sezon başına 10 milyon TL garanti ücret ve 2 milyon TL de bonus alacak.

Bonuslarla birlikte maaşına 48 kat zam yapılan genç futbolcu, dün yeni sözleşmeye imza attı. İmzanın ardından duygularını dile getiren İsmail, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, “Hayatımın en güzel günlerinden biri. Hayatımda attığım en güzel imzalardan ikincisi. İlki de buraya attığım ilk imzaydı” dedi.

Osayi Samuel'e Crystal Palace kancası

Sarı-lacivertli ekipte sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Osayi Samuel'e ise İngiltere'den teklif var. İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, Osayi için devreye girmiş durumda. Crystal Palace'ın Fenerbahçe ile anlaşması halinde bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Bruma kiralık gidiyor

Fenerbahçe'nin 4 milyon 250 bin Euro ödeyerek bonservisini aldığı Bruma, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulması zor gözüken 28 yaşındaki kanat oyuncusu, Portekiz ekibi Braga ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Bruma kısa bir süre içerisinde Portekiz'e giderek resmi imzayı atacak.

Jayden Oosterwolde'de mutlu son!

Jorge Jesus’un isteği üzerine sol bek transferi için harekete geçen Fenerbahçe, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Serie B ekiplerinden Parma'da forma giyen Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde’nin transferinde sonunda mutlu sona ulaştı. Bugün İstanbul'a gelecek 21 yaşındaki sol bek, sağlık kontrollerinden geçecek. Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Parma Calcio 1913 ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, 29 Ocak Pazar günü görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir" ifadeleri kullanıldı.

EMRE DEMİR TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Kayserispor'dan Barcelona'nın B takımına transfer olan Emre Demir, Türkiye'ye geri dönüyor. Fenerbahçe, genç futbolcunun transferi için İspanyol ekibiyle anlaşma sağlamak üzere. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından yıldız oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi imzayı atmak için İstanbul'a gelecek. Sezon öncesinde 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'nın B takımına giden Emre Demir, istediği forma şansını bulamadı. 19 yaşındaki futbolcu sadece 2 maçta toplamda 24 dakika görev yaptı.

AHMET BULUT DEVREDE

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu; Emre Demir’in temsilcisi Ahmet Bulut'un Barcelona ile sözleşme fesih görüşmeleri için İspanya’ya gittiğini duyurdu. Fesihte anlaşma sağlanırsa; Fenerbahçe, Emre Demir için transfer bedeli ödemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler