Bakan Mehmet Nuri Ersoy'dan AKM açıklaması

Bakan Mehmet Nuri Ersoy'dan AKM açıklaması

Ailesiyle birlikte sinemaya giden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, film öncesi Atatürk Kültür Merkezi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, eşi Pervin Ersoy ve oğlu Mehmet Reşat Ersoy ile birlikte sinemaya giderek, James Bond serisinin son filmi "Ölmek için Zaman Yok"u izledi.

Ersoy film öncesi açıklamalarda bulundu.

''GÜVENLİK SERTİFİKASI BÜTÜN SİNEMA SALONLARINA GETİRİLDİ''

Açıklama yapan Bakan Ersoy "Pandemi sebebiyle sinema sektörü uzun süre kapalı kaldı. Benim ve ailemin en çok sevdiğim hafta sonları sinema kaçamağı yapmaktı. Yasaklar nedeni ile belli süre kapalı kaldı. Yapımcılar tarafından içerik üretilemediği için sinemalar belli süre kapalı kaldı.

Artık sinemalar açıldı. Yeni içerikler üretiliyor yeni yapımlar üretiliyor. Oğlumun ve benim de çok sevdiğim James Bond filminin son serisi var. Yaşı tutmadığı için küçük oğlumuzu getiremedik. Fırsatı değerlendirdik bizim için çok keyifli bir dinlenme olacak.

Güvenlik sertifikası bütün salonlara getirildi. Kurallar açısından bütün önlemler alındı. Keyifli bir şekilde sinema seyretme fırsatını yakalayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler