BAHÇELİ AÇIKLADI: "3 BÜYÜK İLDE ADAY GÖSTERMEYECEĞİZ"

BAHÇELİ AÇIKLADI: "3 BÜYÜK İLDE ADAY GÖSTERMEYECEĞİZ"

Partisinin Belediye Başkanları toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 3 büyük ilde aday çıkartmayacaklarını açıkladı...

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin Belediye Başkanları toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Cumhur İttifakı'nın milletin bekası noktasında bir zorunluluktan doğduğunu belirten Bahçeli daha önce 2019'a Cumhur İttifakı'nın damga vurmasını istediğini,İstanbul'da aday çıkartmayabileceklerini söylediğini hatırlatarak "Ama ya anlaşılamadık ya anlaşılmak istenmedik" dedi.

Cumhur ittifakına hiç bir zaman taktiksel olarak yaklaşmadıklarını ve her zaman samimi olduklarını belirten Bahçeli muhataplarından da aynı şeyi beklediklerini ancak ittifak ruhunu zedeleyici bazı hareketlerin yerelde ittifak çalışmalarını soğuttuğunu ifade etti.

Bahçeli bugün gelinen noktada MHP olarak önce ülkem ve milletim felsefesi ile hareket edeceklerini ve Ankra,İzmir ve İstanbul'da aday çıkartmayarak AKP adaylarına tam destek vereceklerini açıkladı.

Bahçeli, CHP,İYİ PARTİ ve HDP'yi bir zillet cephesi olarak niteleyen Bahçeli bu cephenin seçimlerde başarılı olması halinde Cumhurbaşkanlığı sistemine ölümcül bir darbe vurulacağını vurguladı.

Bahçeli ayrıca CHP-İYİ PARTİ ve HDP'nin ortak aday çıkardığı her yerde bu cephe ile her seviyede mücadele edeceklerini belirtirken,3 büyük il dışında tüm illerde MHP olarak aday çıkaracaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler