Babamla Harika Bir Gün

Babamla Harika Bir Gün

Karşıyaka Belediyesi ,Ege Fark Yaratanlar Derneği ve SevMedya tarafından ücretsiz düzenlenen “Babamla Harika Bir Gün” etkinliği Yamanlar Piknik Alanı’nda yapıldı.

Çadırını kapan baba ve çocukları Yamanlar piknik alanında doğanın kucağında birbirinden renkli etkinliklerle ders yılı yorgunluğunu attılar.

Karşıyaka Belediyesi Oryantiring , Carrera Cenk Kalafat ve Nilsu Vicdan ile Total Body ve Relaxing, Erkan Okyar ile Kum Boyama , Recreation Kids Clup Emre Kart ve Oğuz Ören ile Ülke Oyunları ile eğlenceli vakit geçirildi. Derya Sucukçu ile "Ne çizdiğimi tahmin et" oyunu sonrası çocuklara tuttukları takım renginde satranç takımları ve kitaplar dağıtıldı.Ali Kayadibi’nin “Baba Çocuk ve İletişim”, Dr.Onur Duygu’nun “Yaz ve Sağlığımız” söyleşileri dikkatle dinlendi. Konuşmacılara sorular yöneltildi.

Her iki gün boyunca renkli sunuculuğu Funda Ekdi yaparken Can Kılıç DJ performansı gerçekleştirdi. Sevilen sanatçı Yüksel Ünal ailelerle bir araya gelirken cumartesi akşamı kamp ateşinde sessiz sinema oynandı ,Yağız Altuğ’un şarkılarına eşlik edildi. Melike Tok’un nefes terapisi ile sona eren etkinliğin geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi önerilirken Ege Fark Yaratanlar Derneği Başkanı Mehmet Aksaç kampın sponsor destekleriyle gerçekleştirildiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler