Aydın Doğan, dünya deviyle anlaşma imzaladı

Aydın Doğan, dünya deviyle anlaşma imzaladı

Warner Music ve Doğan Grubu’nun imzaladığı anlaşma ile dünyaca ünlü ABD’li şirketin ürünlerini Aydın Doğan’ın şirketi Doğan Music Company dağıtacak.

Dünyanın en büyük eğlence şirketlerinden ABD’li Warner Music, Aydın Doğan ile anlaşma imzaladı. Warner Music ve Doğan Grubu’nun imzaladığı anlaşma ile ABD’li şirketin ürünlerini Aydın Doğan’ın şirketi Doğan Music Company dağıtacak. Doğan ayrıca Warner Music’in müziklerini de Türk müzik platformlarında temsil edecek. Dev imzayla Doğan Grubu’na ait NetD ile geniş çaplı bir anlaşma yapıldı.

DÜNYANIN 3’ÜNCÜ BÜYÜĞÜ

Warner Music Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Alfonso Perez Soto, “Türkiye, dünyanın en heyecan verici pazarlarından biri. Sanatçılarımızın küresel bir etkiye sahip olmalarını sağlamaya çok odaklandık ve bu anlaşma onlara Türk müzik fanlarıyla bağlantı kurmanın en iyi yolunu sağlayacak” dedi.

1958’de kurulan Warner Music’in çalışan sayısı 4 bin 500. Cirosu ise 4 milyar doların üzerinde. Warner Bros tarafından kurulan şirket, Universal Music Group (UMG) ve Sony Music Entertainment 'den sonra, üçüncü büyük kayıt şirketi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler