Aşk Yorgunu Serenay Sarıkaya: Dersimizi Aldık

Aşk Yorgunu Serenay Sarıkaya: Dersimizi Aldık

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra annesiyle birlikte soluğu Kaz Dağları’nda alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarına hız verdi.

Annesi Ümran Sarıkaya ile birlikte geçen haftalarda tatile çıkan Sarıkaya, her hareketini anbean yayınlıyor. Şimdilerde yalnız hayatına alışmaya çalışan güzel oyuncu, yeni yılı da annesiyle birlikte geçirdi. Serenay Sarıkaya'nın son paylaştığı pozları büyük beğeni toplarken, yeni yıl dilekleri de dikkat çekti.
Magazin dünyasının en çok merak edilen isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya, komedyen Cem Yılmaz ile biten ilişkisinin ardından sık sık konuşuluyor. Serenay Sarıkaya, biten birlikteliği sonrası sosyal medyada oldukça aktif.
Aşk yorgunu Sarıkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 29 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak annesiyle çekildiği yeni yıl pozları ile beğeni topladı.

0x0-cem-yilmazdan-ayrilan-serenay-sarikayadan-manidar-yeni-yil-paylasimi-dersimizi-aldik-1609508348975.jpg

"DERSİMİZİ ALDIK..."

Serenay Sarıkaya, yaptığı paylaşıma "2020 bize çok şey öğrettin... Dersimizi aldık... 2021 senden çok umutluyuz. Sağlıkla gel, huzur, neşe, iyilik, güzellik, bolluk bereket getir... Annemle herkese gönülden harika bir yıl diliyoruz. Kucak dolusu sevgiler, öpücükler..." mesajını not düştü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler