AÖF final sınavları online mı yüz yüze mi?

AÖF final sınavları online mı yüz yüze mi?

AÖF sınavları online mı sorusu son günlerde en çok araştırılan konular arasında yerini almıştı.

Kabine toplantısı ardından çıkan tam kapanma kararı ile birlikte MEB'e bağlı birçok sınav iptal edilmiş ancak ÖSYM koordinesinde gerçekleştirilen bazı sınavların yapılmasına karar verilmişti. Bu karar sonrası da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Yarılı Dönem Sonu (Final) sınavları için de karar verildi. Alınan karara göre, Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavları online mı yüz yüze mi?

Tam kapanma kararı sonrası birçok kurum faaliyetlerine Mayıs ayı ortasına kadar ara verirken, sınavların akıbeti de merak konusu oldu. Bu sınavlar arasında Anadolu Üniversitesi AÖF Açıköğretim Fakültesi Bahar sonu sınavları da yer alıyor. Öğrenciler, AÖF Açıköğretim Fakültesi sınavları online mı, yüz yüze mi sorularına yanıt arıyordu. Anadolu Üniversitesi Bahar Yarıyılı final sınavları için beklenen kararı açıkladı. Yapılan son duyuruyra göre, AÖF Açıköğretim Fakültesi final sınavları online mı yapılacak, yüz yüze mi? İşte, o duyurunun detayları...
"Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır."
AÇIKÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçlarına ilişkin Anadolu Üniversitesi tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada

"Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz."

ifadeleri kullanıldı.
2021 AÖF SINAV TAKVİMİ
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 29 - 30 Mayıs 2021
Yaz Okulu Sınavı: 08 Ağustos 2021
AÖF NEDİR?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi internet sayfasında AÖF eğitim sistemiyle ilgili şu bilgiler yer alıyor;

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, 1 milyondan fazla aktif öğrencisi ve yaklaşık 3 buçuk milyon mezununa açık ve uzaktan öğrenme yoluyla yükseköğrenim sağlamanın yanı sıra özel projeler yardımıyla Türkiye'nin eğitim sorunlarının aşılmasında vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir.

Hızlı harekete geçebilen çok esnek bir yapıya ve güçlü bir organizasyona sahip olan Açıköğretim Sistemi uluslararası düzeyde işbirlikleri için cazibe merkezi haline gelmiştir. Kendini sürekli yenileyerek uyguladığı açık ve uzaktan öğretim yöntemi ile Türk Yükseköğretim Sisteminde ülkemizde bu alanda birçok ilkleri ve yenilikleri uygulamaya koymakta ve sahip olduğu öğrenci sayısı ile dünyanın mega üniversiteleri arasında yer almaktadır.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler