Antalya'da Yangın Faciası: 5'i Çocuk 6 Ölü

Antalya'da Yangın Faciası: 5'i Çocuk 6 Ölü

Antalya'da gece saat 02.00 civarında bir evde çıkan yangında 5'i çocuk olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti. 3 kişinin de kurtulduğu bilgisi paylaşıldı.

Antalya'da gece saat 02.00 civarında bir evde çıkan yangında 5'i çocuk olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti. 3 kişinin de kurtulduğu bilgisi paylaşıldı. Öte yandan, yangında hayatını kaybeden annenin hamile olduğu bilgisine ulaşıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Gaziler Kırsal Mahallesi'nde gece saatlerinde çıkan yangın faciaya yol açtı. Bir evde çıkan yangında 5'i çocuk olmak üzere 6 kişi yaşamını yitirdi.

vbmn-mukr.webp

ALEVLER EVİ SARDI

Yangın, gece saat 02.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Alevlerin kısa sürede evi sarması üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yangında 3 kişinin kurtulduğu öğrenildi.

vhbjk-rujb.webp

ÖLEN ANNE HAMİLEYDİ

Öte yandan hayatını kaybedenler arasında yer alan annenin hamile olduğu bilgisi, facianın boyutunu daha da ağırlaştırdı. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

nmlsg-d4cf.webp

BİR AİLE YOK OLDU: İSİMLER BELLİ OLDU

Yangında hayatını kaybedenlerin yabancı uyruklu bir aile olduğu ve anne ile çocuklarının isimleri netleşti:

Anne: Leyla Ahmet (25) - (7 aylık hamile olduğu öğrenildi)

Çocuklar: Mahmut Ahmet (4), Mune Ahmet (9), Fatma Ahmet (8), Hayat Ahmet (7) ve İman Ahmet (5).

FACİANIN EN ACI AYRINTISI

Hayatını kaybeden 25 yaşındaki anne Leyla Ahmet'in 7 aylık hamile olduğu bilgisi, olayın trajedisini daha da derinleştirdi.

Bayram sabahı çocuklarıyla birlikte yeni bir güne uyanmayı bekleyen aileden geriye sadece küle dönmüş bir ev kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler