Ankara'da sağanak sele döndü! Yollar sular altında kaldı

Ankara'da sağanak sele döndü! Yollar sular altında kaldı

Ankara'nın Mamak ilçesinde öğleden sonra etkili olan sağanak sonrası sel meydana geldi. Çok sayıda otomobilde maddi hasar meydana gelirken, iş yerlerini de su bastı.

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Mamak ilçesinde öğleden sonra etkili olan sağanak sonrası meydana gelen selde sürücüler zor anlar yaşadı. Birçok otomobilde maddi hasar meydana gelirken, iş yerlerini su bastı, bazı alt geçitlerde ise su birikintisi meydana geldi.

ARAÇLAR SÜRÜKLENDİ

Aniden bastıran sağanak özellikle Mamak ilçesinde yaşamı olumsuz etkiledi. Akdere Kutlu Mahallesi Dereboyu Caddesi'nde otomobiller selde sürüklendi, sürücüler zor anlar yaşadı.

İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Çok sayıda araçta maddi hasar meydana geldi. Otomobillerini yol kenarına park eden bazı vatandaşlar ise kendilerini tehlikeye atarak araçlarını kurtarmaya çalıştı. Aniden bastıran sağanak sonrası caddede bulunan çöp konteynerleri sürüklendi, iş yerlerini su bastı ve bazı alt geçitlerde su birikintisi oluştu. Sağanak sonrası can kaybının olmadığı öğrenildi.

ALT GEÇİTLERDE SU BİRİKİNTİSİ

Aniden bastıran sağanak sonrası caddede bulunan çöp konteynerleri sürüklendi, iş yerlerini su bastı ve bazı alt geçitlerde su birikintisi oluştu. Sağanak sonrası can kaybının olmadığı öğrenildi.

 

ANKARA VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Vali Vasip Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gün içerisinde kısa süreli etkili olan sağanağın yer yer sel ve su baskınlarına neden olduğunu söyledi.

İlk gelen bilgilere göre can kaybı olmadığını, bölgedeki yağmur sularının da çekildiğini ifade eden Şahin, "Ekiplerimiz şu anda sahada. Ufak tefek su baskınları var. Sel sularının sürüklediği birkaç araçta hasar var. Çalışmalarımız sürüyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler