Altı masa liderlerinden zirve sonrası ortak açıklama

Altı masa liderlerinden zirve sonrası ortak açıklama

Altlı Masa toplantısının sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ardından diğer 5 lider de sosyal medya üzerinden ardı ardına mesajlarını paylaştı.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin genel başkanlarının oluşturduğu Altılı Masa’nın ikinci tur ilk görüşmesi, bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde CHP Genel Merkezi’nde yapıldı.

AKŞENER: ZENGİN, MUTLU VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE'NİN İNŞASI İÇİN KURDUĞUMUZ ORTAK AKIL PLATFORMUNUN BU DEĞERLİ TOPLANTISI İÇİN TÜM GENEL BAŞKANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa’nın ikinci tur ilk görüşmesinin ardından, “Zengin, mutlu ve güçlü bir Türkiye'nin inşası için kurduğumuz ortak akıl platformunun bu değerli toplantısı için, başta ev sahibi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.


KARAMOLLAOĞLU: YENİ BİR BAŞLANGIÇ VE İNŞA SÜRECİ İÇİN KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa’nın ikinci tur ilk görüşmesinin ardından, “Yeni bir başlangıç ve yeni bir inşa süreci için kararlılıkla ve emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Milletimiz müsterih olsun” dedi.

ABACAN: DEĞERLİ GENEL BAŞKANLARLA YARININ TÜRKİYE'Sİ ADINA ÖNEMLİ KARARLAR ALDIK
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Altılı Masa’nın ikinci tur ilk görüşmesinin ardından, “Bugün değerli genel başkanlarla yarının Türkiye’si adına önemli kararlar aldık” dedi.

Ali Babacan, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bugün değerli genel başkanlarla yarının Türkiye’si adına önemli kararlar aldık. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkürlerimi sunuyorum.”


DAVUTOĞLU: SÖZ VERİYORUZ, TÜRKİYE RAHAT NEFES ALACAK
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Altılı Masa’nın ikinci tur ilk görüşmesinin ardından, “Sizlere söz veriyoruz, Türkiye rahat nefes alacak” dedi.

Ahmet Davutoğlu, görüşmenin ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Sizlere söz veriyoruz, Türkiye rahat nefes alacak. Nazik ev sahipliği için CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile değerli katkıları için tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum. Biz kazanacağız.”

UYSAL: DEMOKRASİNİN HAKİM OLDUĞU BİR TÜRKİYE’Yİ KURMAYA KARARLIYIZ
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Altılı Masa’nın ikinci tur ilk görüşmesinin ardından, “Milletimizin hiçbir ferdinin inancı, kimliği, dünya görüşü ve yaşam tarzı sebebiyle ötekileştirilmeyeceği, ‘eşit vatandaşlık hukuku’nun muhakkak işletileceği, kaynakların heba edilmediği, demokrasinin hakim olacağı bir Türkiye'yi kurmaya kararlıyız” dedi.


Gültekin Uysal, görüşmenin ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Milletimizin hiçbir ferdinin inancı, kimliği, dünya görüşü ve yaşam tarzı sebebiyle ötekileştirilmeyeceği, ‘eşit vatandaşlık hukuku’nun muhakkak işletileceği, kaynakların heba edilmediği, demokrasinin hakim olacağı bir Türkiye'yi kurmaya kararlıyız. Bu kararlılıkla biz kazanacağız. Milletimizi 20 yıllık kronikleşmiş sorunlarından kurtarmak ve yaşanabilir bir Türkiye'yi inşa etmek iradesiyle ikinci turuna başladığımız toplantıların ilkinde, öncelikle ev sahipliği dolayısıyla CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve tüm liderlere teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler