Alparslan Kuytul’un aracı iftar yolunda 5 kez durdurulup arandı

Alparslan Kuytul’un aracı iftar yolunda 5 kez durdurulup arandı

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul’a yönelik sistematik baskılara bir yenisi Siirt'e iftara gitmek için güzergahta yaşandı. Alparslan Kuytul’un aracı 5 kez durdurulup arandı.

Furkan Vakfı ve Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul’a yönelik sistematik baskılara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz ay Adana merkezli Furkan Vakfı ve mensuplarına yönelik sert müdahaleler gündemin ön sıralarda yer almıştı. Bazı polis mensuplarının uyguladığı şiddet kamuoyundan tepki çekmişti.

Son olarak bugün vakfın iftar organizasyonu için Siirt’e gitmek isteyen Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul’un da içinde bulunduğu otomobil güzergahtaki kontrol noktalarında 5 kez durdurularak arandı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, aynı güzergahta seyir halinde olan diğer araçların durdurulmayıp yola devam etmesi dikkat çekerken, Alparslan Kuytul’un aracının arandığı görülüyor.

Geçtiğimiz ay da Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul’un Ankara’ya girişi engellenmek istemiş otomobilin önüne çivili kapan atılmıştı.

Bu haberin yazıldığı sıralarda 5 kez durdurulan Alparslan Kuytul daha sonra hesabından video paylaşarak 7. kez durdurulduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler