Alparslan Kuytul’dan skandal sözler: Bana suikast olursa bunu yapan...

Alparslan Kuytul’dan skandal sözler: Bana suikast olursa bunu yapan...

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul Adana'dan Siirt'e iftar programı için giderken araba içerisinde çektiği videoda kendisine bir suikast yapılacağına yönelik şüphelerinin olduğunu belirtti.

Alparslan Kuytul iftar programı için Siirt’e giderken araç içinde oldukça vahim iddialarda bulundu. Kuytul kendisine suikast planı içerisinde olunabileceğine yönelik iddialarda bulundu.

Furkan Vakfı lideri Alparslan Kuytul Adana'dan Siirt'e iftar programı için giderken polisler tarafından 5 defa arabadan indirilerek arama yapıldığını söyledi. Bu durumun hiç normal olmadığını belirten Alparslan Kuytul kendisine suikast yapılacağına yönelik şüphe oluştuğunu ifade etti.

"BİR SUİKAST OLURSA BUNU YAPAN..."

Siirt yolunda polis aramasından çıkan Kuytul araç içerisinde çektiği videoda kendisine bir suikast yapılması halinde bunu yapanın Türk derin devleti olduğunu öne sürdü. Kuytul söz konusu iddiasını Twitter sayfasından “Adana'dan Siirt'e iftar programı için giderken 5 defa arabadan indirdiler. Ben hayatımda böyle sıkı bir arama görmedim. Bir suikast planı olduğundan şüpheleniyorum. Bir suikast olursa bunu yapan Türk derin devletidir! Tetikçinin kim olduğuna bakmayın.” Sözleriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler