Akşener'den 'söke söke' yanıtı!

Akşener'den 'söke söke' yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında açıklama yapıyor.

Meral Akşener'in açıklamaları şöyle oldu:
 
Elmalı rezaletinden bahsetmek istiyorum. Sanıklar adli tıp raporlarına rağmen tahliye edildiler. Şaşırdık mı? Tecavüze uğrayan çocuklarımızın, kadınlarımızın faillerinin serbest bırakıldığı bir yargı sisteminde öldürülesi dayak yiyen milletvekilleri, gazetecilerin faillerlerinin serbest bırakıldığı bir Türkiye.

Elbette şaşırmadık. Bu korkunç suçun faillerinin aramızda geziyor olması kabul edilemez. Çocuklar çizerek anlatmış, anlaması gerekenler anlamamış

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ 

Danıştay karara muhalif üyeler olduğu halde başvurumuzu reddetti. Danıştay göz göre göre Sayın Erdoğan'ın tek başına ortadan kaldırmasına cevaz vermiş oldu. Millet iradesinin tek temsilcisi olan TBMM'yi, yani milletimizi devre dışı bıraktı.

Bu yargı üzerindeki vesayetin apaçık ispatıdır. Yargıda açtığın bu gedikler hem toplum vicdanı hem milletimizin devlete güvenini yaralıyor. Bozdun bu adalet kantarını, adalete hukuka kimsenin inancı kalmadı. Ne hukuk taklaları ne oldubittiler bizi yıldıramaz. Kadınların mücadelesi bizim mücadelemizdir

Sayın Erdoğan bu gittiğin yol yol değil. 

Kadınlara seslenmek istiyorum. Hukuk taklaları beni yıldırımaz. Sonuna kadar İstanbul Sözleşmesi yaşatır demeye devam edeceğiz. Biz kadınlar kazacanacağız.

TYT-AYT
Milli Eğitim Bakanı'na sesleniyorum. Siz bu öğrencilere neden gıcık oluyorsunuz? 1,5 yıldır zorluklarla eğitimlerine devam etmeye çalışan 2,6 milyon gencin önüne konulan sınavın bu kadar zor olmasının nedeni nedir? Niye intikam alıyorsunuz, ne yaptılar size? Salgın şartlarından derinden etkilendiler.

Devletten beklenen bu durumu tersine çevirecek düzenlemeler yapmasıdır. Siz soruların formatlarını değiştirmeyi, sınavı iyice zorlaştırarak öğrencileri adeta cezalandırmayı tercih ettiniz. Böyle vicdansızlık olur mu? Yazıklar olsun hepinize

KANAL İSTANBUL 
Bu ülkenin cumhurbaşkanı çıkıyor milletin gözünün içine baka baka o paraları sizden söke söke alır diyor. Siz dediği kim, millet. Sayın Erdoğan tarafını seç. Milletin yanında mısın? 5'li çetenin mi yanındasın?

Uluslararası hukukta tiksindirici borç diye bir kavram var. Bu kavram borç alan ve kendi kişisel ikbali için borç harcayan liderler için kullanılır. Bu borcun bizzat o kişiden tahsil edilmesini söyler. Danışmanlar ne yapacak acaba?

AYRINTILAR GELİYOR...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler