AKP’nin kalesi yıkılıyor: Erdoğan’a veryansın sesleri artıyor

AKP’nin kalesi yıkılıyor: Erdoğan’a veryansın sesleri artıyor

AKP’nin İstanbul’da en çok oy aldığı ilçelerden biri olan Esenler’de bir vatandaş ekonominin durumundan şikayet ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hükümete yüklendi.

AKP Türkiye genelinde günden güne erirken son seçim sonuçlarına göre AKP’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalesi olarak tabir edilen yerlerden de sesler yükselmeye başladı. Esenler’de bir seçmen hayat pahalılığından AKP’yi ve Erdoğan’ı sorumlu tutarken oy kullanacak vatandaşların da akıllarını kullanarak oy kullanmasını istedi

"TÜRKİYE MAHVOLMUŞ BİTMİŞ"

Kötü yönetilen ekonomi vatandaşın sabrını bitirdi. AKP’nin 31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde yüzde 65,48 oy aldığı Esenler’de bile vatandaş sesini yükseltmeye başladı.

Esenler’de gerçekleştirilen bir röportajda bir seçmen Erdoğan’a ve AKP iktidarına şu sözlerle sitem etti:

Ekonomi ayaklarımızın altında mahvolmuş. Dört tane çocuğum var. Tatile gidemiyorum. İstediğimi alamıyorum. İstediklerini giydiremiyorum. Bir eşim çalışıyor. Iki aydır işsiz. Evime istediğim halıyı alamıyorum. Çocuklarıma bir gelecek veremiyorum Neden bahsediyor bu insanlar? Ben anlamıyorum. Türkiye mahvolmuş. Bitmiş. Hükümetimiz güzel yönetemiyor ülkemizi.
Devlet büyüklerimiz sağlıklı düşünecek. Ne eksik? Bu milletimizden niye böyle yapıyorlar? Suçu günah ne bu toplumun ya? Dedelerimizin kanıyla alınan topraklar satıldı. Her şeyimiz satıldı. Ekonomi mahvoldu. Ben bir gelecek göremiyorum. Çocuklarıma da bir gelecek göremiyorum. Yazık değil mi? Ben bu hayatı yaşamaya hakkım yok mu? Bir bilet olmuş 600 TL. Nereye gideyim? Köyde arsam var. Bir ev yaptırıp gidemiyorum. Alamıyorum. Yani bize yazık günah değil mi? Türk milletine yazık değil mi? Vallahi geleceğini güzel göremiyorum. İktidar güzel yönetmiyor. Zengin, zengin, fakir, fakir. Esenler gibi bir yerde benim yanımdaki ev 5 bin 500 TL kiraya gidiyorsa ben daha bir şey söylemiyorum. Bu topluma sesleniyorum. Akıllı olsunlar. Ellerini de vicdanına koysunlar. Türkiye'yi seviyorlarsa ona göre karar versinler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler