AKP'nin filmine CHP'nin yanıtı belli oldu

AKP'nin filmine CHP'nin yanıtı belli oldu

AKP'nin çizgi film hamlesine CHP'den yanıt geldi. AKP'nin çizgi filminde, 'Yalan Üretim Merkezi' diye resmedilen CHP Genel Merkezi kurumsal Twitter hesabından karşı hamle yaptı.

AKP Genel Merkezi'nin, 'AKP Film Merkezi' diye resmedildiği paylaşımda, "Sizi gidi filmciler sizi, "Cuma günü saat 15.00'te gerçekleri açıklıyoruz" mesajı verildi.
 

AKP Genel Merkezi ilk olarak 4 Mayıs'ta CHP Genel Merkezi'nin silüetinin yer aldığı bir paylaşım yapmış, "Yarın saat 14.00'te" mesajı paylaşmıştı. AKP Genel Merkezi, sosyal medyadan duyurduğu saatte resmi Twitter hesabından  bir çizgi film paylaştı.

Çizgi filmde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak bir bilim insanı ile birlikte resmedilmiş, CHP Genel Merkezi de "Yalan Üretme Merkezi" olarak çizilmişti. CHP Genel Merkezi, içinde bir yalan üretme makinesi kurulması konulu videoda, muhalefetin açık olmayan yollardan satışı yapılan Merkez Bankası rezervleri ile ilgili slogan haline gelen "128 milyar dolar nerede?" sorusu defalarca tekrarlanmıştı. Ayrıca "1984", "dezenfektan" gibi göndermeler dikkat çekmişti.

CHP Genel Merkezi, AKP'nin paylaşımının ardından videoyu alıntılayarak, "Millet can derdinde, o sırada AK Parti" diye tepki göstermişti.

CHP resmi Twitter hesabından daha sonra yeni bir paylaşım yapıldı. Bu kez de, AKP'nin CHP'ye yönelik, suçlamasına karşı, AKP Genel Merkezi, 'AKP Film Merkezi' diye resmedildi ve "Sizi gidi filmciler sizi! Cuma gün saat 15.00'te gerçekleri açıklıyoruz" mesajı paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler