AKP’li isimlerin skandal görüntüleri çıktı: Polise küfür yağdırdı

AKP’li isimlerin skandal görüntüleri çıktı: Polise küfür yağdırdı

Zonguldak’ta yol çevirmesine takılan Gökçebey Şoförler Odası Başkanı ve AKP Gökçebey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başlı’nın jandarma ve polise küfürler yağdırdığı görüntüler çıktı.

AKP Gökçebey İlçe Yönetim Kurulu üyesi Kadir Başlı’nın ve Gökçebey Şoförler Odası Başkanı’nın skandal görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde kimlik, ehliyet ve alkol kontrolü yapmak isteyen polis ve jandarmaya mukavemet gösteren ikili daha sonra hızını alamayarak güvenlik görevlilerine küfür etmeye başladı.

Yerel olarak yayın yayaon Pusula gazetesinin haberine göre olay geçen salı gecesi Zonguldak- Ankara Karayolu’nun Bakacakkadı mevkinde meydana geldi. Güvenik ekiplerinin yol kontrolü sırasında Alkol metreyi üflemeyi reddeden sürücü ve arabaların içindekilerle polis tartışmaya başladı.

"KENDİNİ BABA SÜRDÜRTECEK MİSİN"

Görüntülerde polisin ve jandarmanın şahısları sakinleştirmeye yönelik çabası ise dikkat çekerken arabanın içindekiler tartışmayı uzatarak küfür etmeye başladılar. Arabadaki bir şahsın polise “Kendini bana sürdürtecek misin” dediği de görülürken olay sonrası şahıslar gözaltına alındı. Polise ve jandarmayı tehdit ederek küfür eden şahısların daha sonra Gökçebey Şoförler Odası Başkanı ve AKP Gökçebey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başlı olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler