AKP’li Cem Küçük utanmadan Netflix dizisi önerdi: Mutlaka izleyin

AKP’li Cem Küçük utanmadan Netflix dizisi önerdi: Mutlaka izleyin

AK Parti iktidarına yakın olan Türkiye Gazetesi yazarı Gazeteci Cem Küçük, toplumun örf adet gelenek ve görenekleri hiçe sayıldığı Netflix’te izlediği iki diziyi okuyucularına önerdi.

Gazeteci Cem Küçük sosyal medyada hakkında çıkan haberleri ve iddiaları bir kenara bırakıp okurlarına Netflix’ten dizi önerdi.

AK Parti iktidarının yılmaz savunucusu Cem Küçük bugünkü yazısında son olarak AKP’nin ittifak ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de “Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır” sözleriyle yerden yere vurduğu Netflix’in reklamını yaptı.

BAHÇELİ YERDEN YERE VURURKEN CEM KÜÇÜK NETFLİX’DEN DİZİ ÖNERDİ

Türkiye gazetesindeki bugünkü “Kendinizi iyi hissetmek için...” başlıklı yazısında İslamiyet’i ve Türk toplumunun gelenek ve göreneklerinin hiçe sayıldığı Netflix’te yayınlanan dizileri okurlarına “mutlaka izleyin” ifadesiyle reklam eden Cem Küçük aynı zamanda yazdığı bu yazıyla hakkında çıkan haberlere de nasıl kulak tıkadığını gösterdi.

Cem Küçük Netflix’de yayınlayan After Life, The Kominsky Method adlı dizileri “Netflix’te iki güzel dizi var. Biri daha önce yazdığım, After Life. Karısını kanserden kaybeden bir adamın hayatta kalma mücadelesi. Üç sezonluk dizi çok iyi ve öğretici. Son sezonu ise ayrıca umut verici. Diğer dizi The Kominsky Method... Michael Douglas ve Alan Arkin’li dizi iki yaşlı insanın gözünden dünyayı anlatıyor. Birbirleriyle dalga geçmeleri, gelip geçen zamanları, hastalıklarla mücadele ve tabii ki ölüm... Mutlaka izlemenizi öneririm.” sözleriyle pazarladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler