AKP'DEN MANİSA'YA ÜLKÜCÜ ADAY HAMLESİ

AKP'DEN MANİSA'YA ÜLKÜCÜ ADAY HAMLESİ

MHP'nin yerel seçimler öncesi Ankara ve İstanbul'da AKP geçmişi adaylara teklif götürmesinin ardından benzeri bir hamle de AKP'den geldi.AKP önem verdiği illerden Manisa'da ülkücü kökenli bir ismi adaylık için en güçlü isim olarak listesinin başına aldı..

MHP'nin geçtiğimiz ay içerisinde yerel seçimler için Ankara'da AKP'li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e adaylık teklid etmesi, MHP İstanbul kulislerinde adaylık kulislerinde adaylık için AKP'li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın adının geçmesi ve MHP'nin önemli bazı büyük illerde AKP geçmişi olan muhafazakar adaylar ile dirsek teması kurması sonrasında AKP'den de benzer bir hamle geldi.

Yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel önem verdiği illerden bir tanesi olam Manisa'da AKP'de 3 dönem milletvekilliği yapan ama siyasal hayatına MHP'de başlayıp gerek 80 öncesi gerek 80 sonrası dönemde MHP'de önemli görevlerde bulunan ülkücü isim Selçuk Özdağ'ın "En güçlü" aday haline geldiği ve yerel seçimler için çok sıkı biçimde çalışmalarına devam ettiği belirtiliyor.

Selçuk Özdağ'ın ülkücü kimliğine sıklıkla vurgu yapması dikkatlerden kaçmazken Özdağ son olarak yerel seçim çalışmaları kapsamında MHP İl Başkanlığımnı da ziyaret ederek destek istedi.

Selçuk Özdağ daha önce de Manisa'daki MHP il kongresine katılmış ve burada vMHP tabanı tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştı.

Özdağ "Ben ülkücü bir milletvekiliyim.MHP'de benim gerek 1980 öncesinde gerek sonrasında ideolojisini benimseyerek başarısı için gayret sarfettim partidir" açıklaması ile dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler