AKP kendi oy oranını açıkladı

AKP kendi oy oranını açıkladı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, ekim ayı itibarıyla AKP'nin oy oranının yüzde 41 olduğunu söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile birlikte, AKP Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından genel merkezde düzenlenen ‘Genç Liderler Okulu Eğitim Programı’nda 81 ilin gençlik kolları başkanları ve partililer ile bir araya geldi.

Mustafa Şen, “Tabii, Mustafa Şen’i görünce ‘acaba bizim partinin oyları ne durumda’ diye hepinizin aklından geçiyor; çünkü şimdiye kadar karşılaşıp da bana bu soruyu sormamış hiçbir Allah kuluyla karşılaşmadım. Öyleyse diyeyim; AK Parti’mizin oyları ekim ayı itibarıyla yüzde 41. Küsuru da var. Küsurunu muhalefet partilerine hediye ediyorum. Yüzde 41 oy oranındayız.” dedi.

Şen, “Birkaç puan farkla da gençlik oyları geliyor. Yani gençlerden aldığımız oylar partimizin ana oyunun birkaç puan gerisinde. Şimdi şuradan baktığımızda sizin sadece üye sayınız diğer partilerin toplamının üye sayılarından fazla. Gençlik kollarımızın üye sayısı pek çok partinin toplam üye sayısından fazla” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Türkiye Raporu ‘Anketlerin Anketi’ araştırmasında Aksoy, Optimar, MetroPOLL, Area, Yöneylem ve ORC araştırma şirketlerinin anket çalışmaları ele alındı. AKP ve MHP’nin yer aldığı Cumhur İttifakı’nın oy oranı yüzde 39,2 olarak hesaplanırken Millet İttifakı’nın oy oranı ise yüzde 41,5 olarak ölçüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler