Akıllı cilt bakımı!

Akıllı cilt bakımı!

Artık kadınlar cilt bakımlarını dijital sistemle gerçekleştirecek

Teknoloji artık güzellik merkezlerinin de vazgeçilmezi oldu.
İzmir’de bir firma yeni ürettiği cihaz ile kadınlara akıllı cilt bakımı imkanı sunuyor.
Söz konusu cihaz cildinize uygun malzemeleri seçip cildin ihtiyacı olan serumların karışımı ile hem cilt temizliği, hem de cilt bakımı yapıyor.
Bugüne kadar manuel el ile yapılan temizlik ve bakım işini yapabilen cihazın uygulamaları İzmirli kadınların şimdiden vazgeçilmezi.

akilliciltbakimi.jpg
İşte o cihaz ve özellikleri:

Akıllı Cilt Bakımı Hydra Smart II

Cilt bakımının yeni nesil cihazı Hydra Smart, hidra dermabrazyonla birlikte farklı teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Cihazın içerisinde bulunan multipolar RF, bipolar RF ve soğuk başlık teknolojisi sayesinde birçok uygulamada etkili sonuçlar veriyor.

Hydra Smart standart cilt bakımı uygulamalarından çok daha farklı bir tedavi yöntemi sağlıyor.

Kısaca özetlersek; akıllı cilt bakımı Hydra Smart ile bambaşka bir cilt bakım konsepti başlıyor.

Hydra Smart Teknolojisi Nedir? Nasıl Çalışır?

Cihazda hidrodinamik dolaşım sistemi kullanılmakta ve solüsyon parçacıkları gözeneklerin iç duvarlarındaki parçaları temizlemektedir. Hydra Smart özellikle ciltte demodex bakterisinin üremesini önler. Yalnızca bir aşamada cilde yoğun nem uygulanır. Bu sayede cilt daha kısa sürede canlı, nemli ve sağlıklı hale gelir. Bunların yanı sıra, Hydra Smart kimyasal ve mekanik biçimde uygulanan peeling işlemlerini aynı aşamada gerçekleştiren bir konsepttir.

Çalışma sistemi şöyledir; cihazda 2 adet uç tasarımı bulunmaktadır. Mat ucu normal ciltler içindir; ölü derinin temizlenmesinde kullanılır. Pürüzsüz uç ise hassas ciltler içindir; kızarıklığı giderir. Kişinin ihtiyacına göre seçilen solüsyonlar farklı tedavilerde uygulanır. Solüsyon, spreyleme şeklinde kullanılır. Solüsyon artığı ise kenarlardan içeriye doğru absorbe edilir ve konteyner içerisinde toplanır.

Başlıklardan bahsedecek olursak; cold hammer cildin sedasyonu, gözeneklerin küçültülmesi, besinlerin cilde verimli bir şekilde iletilmesi için kullanılır.

Cihazın bir diğer önemli kısmı, multipolar RF ve bipolar RF ise, ciltte gençleştirme etkisi için kan dolaşımını hızlandırmayı sağlar. Ayrıca epidermisi soğutarak koruyan bir tedavi gerçekleştirir. Daha çok kolajen üretimi, kırışıklıkların düzeltilmesi, cilt kalitesinin iyileştirilmesi ve ciltte sıkılaşma / gerdirme sağlamak için dermal tabaka 45 – 60 dereceye kadar ısıtılabilir.

ciltbakimi.jpeg

Cihazdaki Özellikler:

Zamanlayıcı

Dokunmatik Ekran

Hidra Dermabrazyon

Cold Hammer

Multipolar RF – Bipolar RF

Vakum

Endikasyonlar:

Siyah noktalar

Beyaz noktalar

Gözeneklerin küçültülmesi

Cildin sıkılaşması

Kırışıklık giderme

Leke tedavisi

Cilt gençleştirme

Beyazlatma

Akne

ciltbakimi1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler