AK Parti’nin 18. yıl videosunun şifreleri! Yeni lider Albayrak mı?

AK Parti’nin 18. yıl videosunun şifreleri! Yeni lider Albayrak mı?

AK Parti kuruluşunun 18. yılını kutluyor. AK Parti’nin kuruluşunun 18. yılı için hazırlanan görselde Ahmet Davutoğlu’na yer verilmemesi özellikle sosyal medyada tepkiyle karşılanmıştı. Tartışmalı görselin ardından AK Parti bir de 18 yaş videosu paylaştı.

AK Parti kuruluşunun 18. yılını kutluyor. AK Parti’nin kuruluşunun 18. yılı için hazırlanan görselde Ahmet Davutoğlu’na yer verilmemesi özellikle sosyal medyada tepkiyle karşılanmıştı. Tartışmalı görselin ardından AK Parti bir de 18 yaş videosu paylaştı. Tıpkı görselde olduğu gibi videoda da ne Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ne de Bülent Arınç var. Buna karşın Berat Albayrak videoda tam 7 kez görünüyor. Bunlardan ikisinde de bir lider gibi tek başına!

Cemil Çiçek, Faruk Çelik, Mehmet Şimşek, Numan Kurtulmuş Süleyman Soylu, Efkan Ala… Bu isimlerden hiçbiri AK Parti’nin 18 yaş videosunda yok.

Videoda kardeşlik, vefa, diğergamlık gibi kavramlar sadece birer kelime olarak varlar!

AK Parti 18 yaş videosunu şu notla paylaştı:

AK Parti bir millet hareketidir. Aziz milletimizin tarihteki büyük iddiasının, tasavvurunun sorumluluğunu yüklenmiş bir gönül hareketidir. AK Parti, kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın ve diğergamlığın, millet aşkının adıdır. Türkiye Sevdasıyla #YaşımızHep18

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler