Ak Partili vekil Zehra Taşkesenlioğlu : Trenden inecekler haindir

Ak Partili vekil Zehra Taşkesenlioğlu : Trenden inecekler haindir

Ak Parti içinden ayrılan ve ayrılacak bir grubun yeni bir parti kuracağının kulislerde konuşulması Ak Partili vekil Zehra Taşkesenlioğlu kızdırdı ve arkadaşlarına seslendi.

Yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin politikalarından memnun olmayanlar ve partiden ayrılanlar için sert ifadeler kullanıldı. AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti’den ayrılanları hainlikle, muhalifleri ise terörist olmakla suçlayarak, kendi partileri dışından birinin seçimi kazanması halinde, vatandaşların hizmet alamayacağını söyledi. Taşkesenlioğlu’nun sosyal medyadaki videosunda ayrıca şunları söylediği görüldü:

“AK Parti’ye HAİNLİK YAPANLAR…”

“AK Parti’ye hainlik yapanlar hangi yüzle AK Parti’nin kapısına gelecekler. Sayın Cumhurbaşkanımın bu kadar vefa mücadelesi söylediği… Türkiye’nin geleceği ile ilgili önemli bir seçime girerken, onlar yanımızda durmak, edepleriyle oturmak yerine zillet ittifakının yanında olanlar, hangi yüzle tekrar AK Parti’nin kapısını çalacaklar? Cumhurbaşkanım, trenden inenlerin bir daha trene binme şansı olmadığını defalarca söyledi.”

İşte o konuşmanın videosu:

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler