AK Parti'de istifa düğmesine basıldı! İkinci istifa Manisa'dan geldi!

AK Parti'de istifa düğmesine basıldı! İkinci istifa Manisa'dan geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından bugün yapılan istifa açıklamasının ardından düğmeye basıldı. AK Parti'de bir dönem belediye başkanlarında olduğu gibi şimdi de il başkanları da teker teker istifa etmeye başladı.

AK Parti'de Ankara'da Melih Gökçek'in Bursa'da Recep Altepe ve İstanbul'da Kadir Topbaş'ın istifaları gibi şimdi de AK Parti'de il başkanları için istifa düğmesine basıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in bugün yaptığı "İstifalar olacak" açıklamasının ardından ikinci istifa haberi de Manisa'dan geldi.

AK PARTİ'DE İKİNCİ İSTİFA MANİSA'DAN GELDİ

Son dakika haberine göre Manisa siyasetinin önemli isimlerinden olan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli görevinden istifa etti. Mersinli’nin istifası hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli AK Parti Genel Merkez ile görüşmesinin ardından görevden alınmak yerine istifa etmesine izin verilmesini rica ettiği iddia edildi.

RESMİ AÇIKLAMA YARIN

Ayrıca AK Parti’li kaynaklardan edinilen bilgilere göre AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin resmî istifa açıklamasını yarın yapacağı aktarıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler