AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayvalı istifa etti

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayvalı istifa etti

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, bir tartışma programında kullandığı "FETÖ'yle AK Parti kol kola girdiyse bunu farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı" şeklindeki ifadesi nedeniyle görevinden istifa etti.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında kullandığı "Bir tarafta, çok açık söylüyorum, darbeci Kemalist gelenek vardı, bir tarafta FETÖ vardı, bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldık" ifadesi nedeniyle görevinden istifa etti.

İstifa kararını kişisel Twitter hesabı üzerinden duyuran Ayvalı, "Dün akşam CNN Türk’te geçmişte siyaset üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbeci Kemalist anlayış ve FETÖ’nün güç mücadelesine ilişkin sözlerim farklı noktalara çekilmiş ve benim üzerimden partime zarar vermek isteyenler topluca bir dezenformasyon oluşturmuşlardır" dedi.

Ayvalı şöyle devam etti:

"Partim ve davam benim için son derece değerlidir. Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler