AK Parti propagandası olduğu öne sürülen reklamı yayından kaldırttı

AK Parti propagandası olduğu öne sürülen reklamı yayından kaldırttı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, AK Parti propagandası olduğu öne sürülerek eleştirilen DEİK videosunu yayından kaldırttı

Reklamın yayından kaldırılması üzerine bir açıklama yayınlayan Ali Koç, Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi (DEİK) videosunun talebi üzerine yayından kaldırıldığını açıkladı.

Ali Koç tarafından yapılan ve Koç Holding ile Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara.org tarafından duyurulan açıklama metni şöyle:

"Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Nisan ayındaki Genel Kurulumuz kapsamında hazırlanmış olan tanıtım filmimizin farklı bir versiyonunun bu gece televizyon kanallarında yayınlanması sonrasında sosyal medya üzerinden siyasi amaç taşıyormuş gibi yansıtılmasına son derece şaşırdım ve üzüldüm.

​Zamanlaması açısından farklı yerlere çekilebilen bu film talebim üzerine yayından kaldırılmış olup, ilgililere yaklaşım ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederim.

​Bu vesileyle bir kez daha şahsım ve temsil ettiğim kurumların siyasetle uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarım.

Saygılarımla,

Ali Y.Koç

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

ooppp.jpg



İşte o video:


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler