Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

Ak Parti 6. Olağan Kongre'den geciken adaletin yerine gelmesini bekliyoruz

 

WhatsApp Image 2018-08-18 at 23.36.43.jpeg

 

3713 terörle mücadele sırasında gazi olup malul sayılmayanların beklediği... Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik, söyleminizin eylemini, hizmetlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ak parti 6.olağan kongresi 18.08.2018 cumartesi günü Ankara Arena Spor salonunda muhteşem bir ihtişam ile birlik beraberlik içinde millet bir hedef bir sloganıyla bir araya geldi.  Kongrede yeniden Ak Parti Genel Başkanı seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 18 yaşındaki AK Parti’nin 17yıllık iktidarını bugüne kadar yaptıklarını, bundan sonrada yapacaklarını bir bir anlattı. Yeniden hızlı karar alma ve hızlı harekete geçme kadrosuyla  devleşen gençleşen yeni bir kadro ile yerel seçimlere hızlı bir şekilde başlamış oldu.

 

WhatsApp Image 2018-08-18 at 18.03.22.jpeg


6. Olağan Kongreye AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığının davetlisi olarak, terörle mücadele sırasında yaralanıp, bugüne kadarki  hükümetlerin  görmezden geldiği  13/7/1953 tarihli ve 4/1053 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Vazife Malullüklerinin Nevileri ile Dereceleri Hakkında Nizamname ve T.S.K. Sağlık yönetmeliği mağdurları,malul gazi  sayılmayan, Çorum Üçtutlar mahallesi muhtar adayı Abdullah UYGUN ve Malul Sayılmayan Gazilerin sosyal medya sorumlusu  Mustafa KURUBACAK, terörle mücadele sırasında yaralanmış ve sağlık yönetmeliğinden dolayı derece alamayan 19 bin mağdur arkadaşlarının temsilcisi olarak katıldı.;
 

WhatsApp Image 2018-08-18 at 18.21.31.jpeg


Bugüne kadar AK Parti kapılarını aşındırdığımız sosyal politikalardan sorumlu Öznur ÇALIK vekilimiz, sürekli 19 bin insanı oyalaması hiçbir çalışma içinde olmaması, 7 bakanlık çalışma yapıyor diyerek bir türlü bu 7 bakanlığın kimler olduğuna cevap verememesi, bu insanların canlarını kanlarını dökerek vatanın bekasının sağlanmasının karşılığı böyle olmamalı.

Sayın Cumhurbaşkanımıza sürekli yanlış haberler ve bilgiler aktarılması sadece bir yasa ile düzenleme yapılarak bu ülkenin gerçek tarih Şahitleri’nin ve Şehitleri’nin haklarının verilmesi zor bir süreç değildi.

Sürekli bizlere dosyanızı bakanlara verdik inceleniyor cumhurbaşkanının masasının üstünde gibi söylemler ile bir türlü eyleme geçemeyen hatta geçmek istemeyen AK Parti’li vekillerimiz ve Bakanlarımız oyalama aldatma ve kandırmayla bu zamana kadar gelindi.

Bir sözünüz vardı Sayın Cumhurbaşkanım; Aldatan olmayacağız, Aldanan olmayacağız, Aldatılan da olmayacağız demiştiniz.

Biz, aldatıldık mı? 

Biz, sizlere aldandık mı?

Bundan sonraki yenilenme ve değişimde hak sahiplerinin haklarını hak sahiplerine teslim edeceğinizi ümit ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız gecikmiş adalet, adalet değildir. Sözünüzün artık perçinlenmesini istiyoruz.

Cumhurbaşkanımız biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik sözüne de  artık 19 bin malul sayılmayan gazilerin hizmet haklarını vermesini bekliyoruz.

AK Parti'li Bakanlar ve vekiller bu zamana kadar hiç sözünde durmadı. Durmadığı gibi de bizimle alay eder gibi yaralarımız kangren oldu. 14 mermi vücuduna isabet etmiş, yine de sıyrık denilmesi... Vücudunda yüzlerce şarapnel parçası taşıması, mayına basması, bazı Bakanlar için ufak sıyrık oluyor.

Kahredici bir durum değil mi?

Sayın cumhurbaşkanım bu millet size inandı ve güvendi, sizin için biz canımızı feda etmeye hazırız malül sayilmayan vatan evlatları her zaman devletimizin ve milletimizin emrindedir.

Sizlerin de bizler için bir yasa bir teklifi  ile 1053 nizamnamedeki mevzuatları değiştirin. Sizin çok merhametli olduğunuzu biliyoruz. Yeni torununuz olmuş, Allah dedeli büyütsün diyoruz. Bizlere de böyle merhamet etmenizi istiyor, adaletin yerine gelmesini yüce Türk milletinin evlatları olarak diliyoruz.


Bizler Osmanlı torunları, bozarız ülkemiz üzerindeki oynanan oyunları, diyoruz.

Yazmaya devam edeceğim.

Mustafa Kurubacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum