Ahu Sungur Patladı: Kocamla sevişip!..

Ahu Sungur Patladı: Kocamla sevişip!..

Yavru kedilerinin fotoğrafını paylaşan Ahu Sungur, 'Hayvan üretimi yapıyorsun' şeklinde yorum yapanlara dava açacağını söyledi.

Sungur, 'İki aynı cins kediyi çiftleştirmedin mi?' diye soran takipçisine ise şoke eden bir yanıt verdi.
Ahu Sungur, geçtiğimiz günlerde kedisi Müjgan ve dört yeni yavrusunun fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Sungur'a, 'Evde hayvan üretiyorsun' şeklinde eleştiriler geldi.
Kedilerini kısırlaştırmak yerine çiftleştirdiği için tepki çeken ve bu yüzden 'Sokak hayvanlarının vebalini aldın' şeklinde mesajlara maruz kalan oyuncu, kendisine 'vebal ve üretici' ithamlarını yapanları mahkemeye vereceğini söyledi.
Ahu Sungur, bir takipçisinin "Ne iftirası ablacım? İki aynı cins kediyi çiftleştirip hayvan ürettin mi üretmedin mi bunu açıkla?" sorusu üzerine çok kızdı.
"Kocamla sevişip çocuk da yaptık o da üretime giriyor mu acaba?" diyen oyuncu, "Mesela bunun için de hesap vermem gerekiyor mu? Ben sana gece kiminle seviştiğini soruyor muyum da sana kedimin çiftleştiği tekir dert oluyor?!" yazdı.
Ahu Sungur, 2002 yılında kendisi gibi oyuncu olan Suat Sungur ile nikah masasına oturmuştu. Üç yıl sonra oğullarını kucaklarına alan çift, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinden eşinin kendisini aldattığına yönelik mesaj aldığını belirten Ahu Sungur, başına gelenleri anlattı. 40 yaşındaki oyuncu, "Bir kişi 'Eşini (Suat Sungur) yolda bir kadınla yürürken gördüm. Koyu renk saçlı bir kadının elinden tutuyordu. Kocan seni aldatıyor' diye mesaj attı. Saçlarımı boyattım, yani o kişi bendim. Kocam beni benimle aldatıyor" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler