Ahmet Hakan: İmamoğlu'na acil Togg yollanmalı

Ahmet Hakan: İmamoğlu'na acil Togg yollanmalı

İmamoğlu, "Togg talebimize yanıt verilmedi; bakanların yüz katı hava attırırım İstanbul sokaklarında" demişti.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Togg taleplerine yanıt verilmediğini söyleyen İBB Başkanı Erkem İmamoğlu'na acilen Togg gönderilmesi gerektiğini savundu.

Hakan, bugünkü yazısının "İmamoğlu'na acil Togg yollanmalı" başlıklı bölümünde "Ekrem İmamoğlu, 'Bana Togg versinler. Almaya hazırım. Yollasınlar hemen. İstanbul sokaklarında Togg’a hava attırırım' demiş. CHP’li bir belediye başkanına Togg reklamı yaptırmak, süper bir fırsat. Togg, bu fırsatı kaçırmamalı" ifadesini kullandı.

Hakan, Karadeniz'de bulunan doğalgazla ilgili olarak da, “Bilemiyorum, gerçekten bulundu mu? Bulunduysa seviniriz. İnşallah Putin’in kıyağı değildir" yorumunu yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Göndersene bir danışmanını Filyos’a. Yalansa... Muhalefet lideri olarak yalanı ortaya çıkarmak senin görevin. Yalan değilse... Ya susarak geçiştir. Ya da 'Valla bravo. Doğalgazı buldular, çıkardılar, evlere dağıttılar. Biz gelince bu çabaları sürdüreceğiz' de. 'İnşallah Putin’in kıyağı değildir' de nedir? Halk TV yorumcusu musun sen? Tele 1 gazetecisi misin?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler