ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILMAK?

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILMAK?

Mustafa Gazim'in yeni yazısı...

Adalet mülkün temelidir. Devletin dini adalettir. Zalime merhamet mazluma ihanettir. Diyerek sıra dışı bir yazı ile sevgili okuyucularımın karşısındayım.

Somut bir delil bulunmadığından Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmak ne demek? Ben anlamadım siz anladınız mı? Adli kontrol olunca serbestlik ceza mı oluyor?   

“LÜTFEN ÇOCUKLARA, HAYVANLARA ÇEVREYE DOKUNMAYIN”

 Gün geçmiyor ki bir istismar haberi ile karşı karşıya kalmayalım. “Ya ÇOCUKLAR ya HAYVANLAR ve ya ÇEVRE KATLİAMI birde KADIN CİNAYETLERİ”

ŞİDDET, TERÖR, TACİZ, SAPKINLIK VE İSTİSMARA, KADIN CİNAYETLERİNE, KADIN VE ERKEĞİN DE MARUZ KALDIĞI SALDIRI VE İFTİRALARA ÇEVRE KATLİAMINA her zaman karşıyız ve karşısında duracağız.

Feci olansa, istismarı ve katliamı yapanlar ANNE, BABA, ABİ, KARDEŞ, AMCA, DAYI, YEYEN VE YA KOMŞU.

Sebep yok! Olay sosyal medya dediğimiz platforma düşünce araştırmadan, soruşturmadan işin aslını öğrenmeden, bir dedikoduya, bir iftiraya inanarak, Eleştiriler, hakaretler ağza alınmayacak küfürler diz boyu. Herkes hâkim, herkes adalet bakanı olmuş, yâda mafya, hukuk dağıtıyor adalet dağıtıyor.

Halk ta sokakta “İDAM İSTERİZ, ŞERİAT İSTERİZ DİYOR” ne oldu? Daha düne kadar ŞERİ AT’ı adam kesmek, kol kesmek, kafa kesmek diye algı operasyonu çekiliyordu bu memlekette şeriat istiyoruz diyenlere yobaz denip küfürler ediliyordu? Değişen ne?

Şiddete şiddetle ve ya hırsla cevap vermek faydadan fazla zarar getirecektir. Bir infiale yol açmamak için, devletimize ve kolluk güçlerine güvenelim, sabırla bekleyelim.

ÇEVRE KATLİAMI, ŞİDDET, TERÖR, TACİZ, SAPKINLIK, KADIN CİNAYETLERİ VE İSTİSMARIN TEMELİNDE NE VAR? Bir analiz yapalım mı? Hep beraber hep birlikte

1960 yılından sonra ülkemizde çeşitli dernekler örgütler ve guruplar kurularak bu ülkenin kontrolsüz güç dediğimiz gençlerimizi kontrol etmek için ve aile ahlakını dinamitlemek için dış güçler tarafından kurulan bir düzenektir.

İsimlerini dahi sayamayacağım bir sürü Adnan Oktar gibi örgütler, dini ve ahlaki değerleri ortadan kaldırmak için, fetö gibi guruplarda yine dini değerleri ve milli değerleri basitleştirmek için kurulan örgütlerdir…

PKK gibi örgütlerde korku panik ve şiddete başvurarak ordumuzun ve yurdumuzun bölünmesinde etnik ve ideolojik bir kimlikle karşımıza çıkması ve bir sürü illegal örgütün yurt dışı bağlantılı varlığını sürdürmesi…

Televizyon kanallarında her akşam izlediğimiz dizilerde tamamen ahlaki değerlerimizi ortadan kaldırıp aile yapımızı dinamitlemek için aynı senaryoları isimleri ve kişileri değiştirerek sürekli algı ile dayatmak, aldatma ihtiraz, taciz şiddet, sürekli öldürmek ve mafya gibi diziler ile teşvik etmek

 Yetmedi güldürü şov adı altında sürekli küfür içerikli stendap gösterileri,

Bazı programlar var ki reyting uğruna ağır magazinsel taciz tahrik altında evlendirme programları, yarışmalar, bir bel altı kültürü şimdi dış güçler hasat toplamaya başladı.

30 yıldır yapılan planlar programlar doğrultusunda bilerek ve bilinçli kadın cinayetleri kadına şiddet çocuk istismarı çocuklara taciz hayvanlara şiddet hayvanlara yapılan istismarlar çevreye verilen zarar karşısında adaletin ve hukukun da ne hikmettir ki dış güçleri bilerek harekete geçirmesi için verilen kararlar. Hükümeti ve devleti zor durumda bırakmak için sonuçlanan davalar

Daha neler var neler. Yazamayacağım çok şey var.

Yazmaya devam edeceğim beni izlemeye devam edin. Doğru, belge ve bilgileri size aktarmaya devam edeceğim.

Adalet platformu olarak hangi avukatla çalışıyon? Bize üye misin? üyelik aidatını ödedin mi? diye sormadan sizlere maddi ve manevi yardımcı olmaya söz verdik.

MUSTAFA GAZİM (KURUBACAK)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler